Instagram
@hellonorden //

Instagram

Stolice s detaljima od trske podsjećaju nas na zlatno doba Miamija i raskošne kuće na obalama Kalifornije. Neki će možda misliti da je ovaj komad namještaja staromodan, ali stolica s detaljima od trske uklopit će se u svaki stil interijera. S vremenom su postali vječna klasika u svijetu dizajnera interijera, a od ove godine se ponovno vraćaju u modu. 

Većina stolica napravljena je od materijala koji se zove ratan. On je lako prepoznatljiv jer izgleda kao tkano drvo, a upravo je to glavna karakteristika ovog modela stolice. Ratan se počeo upotrebljavati još u 17. stoljeću, a s dolaskom sedamdesetih i osamdesetih godina postao je popularan u proizvodnji namještaja. Jeste li ikada razmišljali o tome koliko brojne stolice mogu biti dosadne? Kod stolica s detaljima od trske to nikako nije slučaj jer sada su dobile zanimljiv twist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arredatore by Arunika Sarkar (@arredatoreinterior)

Kada biramo idealnu stolicu jedna od najbitnijih stvari pri kupnji je njezina udobnost, a onda funkcionalnost i izgled same stolice. U današnje vrijeme popularni su stolci i naslonjači neobičnih oblika i materijala koji će vrlo vjerojatno kroz nekoliko godina izaći iz mode. Međutim, ako u vašem domu želite imati klasične komade namještaja onda su stolci od trske savršeni izbor. Sada doživljavaju svojevrsnu renesansu prilagođavajući se zahtjevima modernog dizajna. Mi ih odmah možemo vizualizirati u ljetnom ambijentu na vikendici uz more ili dnevnom boravku uređenom u mid-century stilu. 

Izdvojili smo najbolje stolice s detaljima od trske u ponudi!

 

Lifestyle