Dermalogica //

Svojoj safirnoplavoj kolekciji, Phyto Nature, Dermalogica je dodala novu transformativnu kremu za područje oko očiju. Njezina je posebnost što ne djeluje samo na omražene nam bore smijalice i tamne kolutove: ovu inovaciju konačno možemo kružnim pokretom nanijeti na 'cijelo oko'!

Svakodnevno proživimo desetke emocija: smijemo se, plačemo, zabrinuti smo, začuđeni, mrštimo se i ljutimo – a sve naše osjećaje 'bilježi' i nježno područje oko očiju. Koža na tom dijelu lica deset je puta tanja nego drugdje, s manje masnog tkiva i lojnih žlijeda, pa je i osjetljivija i podložnija zubu vremena. No, ne ovisi sve o građi i genetici. Na raniju pojavu znakova starenja utječu i vanjski, epigenetski faktori.

'Epigenetski potpis' na koži ostavljaju navike i sredina u kojoj živimo: nezaštićeno izlaganje UV zrakama, stres, pušenje, nedostatak sna, prerađena hrana, onečišćenje zraka. Svi ti utjecaji smanjuju razinu kisika u stanicama te uzrokuju oštećenje kolagena i elastina, što rezultira pojavom bora i gubitkom čvrstoće.

Američki dermokozmetički brend Dermalogica našao je i tome lijek – u novoj Phyto Nature Lifting Eye Cream čija jedinstvena formula trenutačno učvršćuje i pruža lifting-efekt. Smanjuje vidljivost bora, ali i aktivno 'radi' na prevenciji: popravlja oštećenja unutar kože koja ubrzavaju njihovu pojavu.

Tajna je u snažnim peptidima i ekstraktima adaptogenih biljaka, kao što su astragalus i cvijet akmele, koje imaju golem potencijal u zaštiti i obnovi kože. Dermalogica Phyto Nature linija povezuje najbolje od biljnih sastojaka i znanosti za učinkovito poticanje pomlađujućih procesa. Tako i nova formula za predio oko očiju kombinira sastojke koji snažno hidratiziraju kožu i obnavljaju njezinu barijeru, potiču sintezu kolagena i elastina, umiruju i stvaraju antioksidativnu zaštitu. Ukratko, pružaju joj sve što je potrebno da bi (p)ostala svježa i mladolika!

Kako se nanosi? Malu količinu kreme (veličine zrna riže) zagrijte među prstima. Nježno utapkajte na donji i gornji kapak. Umasirajte pokretima prema gore uz orbitalnu kost – iz unutarnjeg kuta oka prema sljepoočnici. Koristite ujutro i navečer.

Ključni sastojci nove Phyto Nature Lifting Eye Cream

  • Ekstrakt sjemenki kvinoje – vidljivo smanjuje nabore kapka i poboljšava teksturu kože
  • Biomimetički peptidi – učvršćuju, jačaju otpornost kože i štite od slobodnih radikala
  • Adaptogeni astragalus, akmela i koenzim Q10 – zaglađuju i učvršćuju
  • Matcha maslac, skvalan, vitamin E i provitamin B5 – hidratiziraju i umiruju

Rezultati neovisnog kliničkog testiranja, provedenog na 31 osobi, pokazali su da je 97% ispitanika potvrdilo podizanje gornjih kapaka. Proizvod su nanosili dvaput dnevno, a nakon osam tjedana svjedočili su ujednačenijem tonu i svjetlijoj koži.

Ova transformativna krema za područje oko očiju sa snažnim biomimetičkim peptidima i fitoaktivnim tvarima djeluje poput liftinga već nakon prvog korištenja. Uz Phyto Nature Oxygen Cream i Phyto Nature Firming Serum ponosan je član obitelji proizvoda koji obiluju prirodnim sastojcima. 

Ljepota