Instagram
@brittanyxavier //

Instagram

Već smo duboko zakoračili u ljeto i pripreme su u punom jeku. Jedan od capsule komada ljetnog ormara su kupaći kostimi. Posljednjih sezona sve popularniji su oni sa životinjskim uzorkom, a iako kada netko spomene kupaće kostime pomislimo na dvodijelne ovog ljeta nosimo jednodijelne kupaće kostime. 

Kupaći kostimi sastavni su dio ljetne garderobe. Iako većina će prije izabrati dvodijelne kupaće kostime ispred jednodijelnih, oni mogu biti itekako elegantni. Ovogodišnje modele jednodijelnih kostima krase razne boje, uzorci i izrezi koji će naglasiti figuru tijela. Ono što posebno volimo kod jednodijelnih kupaćih kostima je udobnost i funkcionalnost pa se tako koriste za profesionalno ili rekreativno plivanje, ali mogu biti odlično rješenje kada ne znate što biste obukli za šetnju gradom. 

U high street brendove su već od sredine proljeća stigle nove swimwear kolekcije koje su nam dale uvid u trendove koje ćemo viđati ove godine na plažama. Posebno nas je oduševio izbor jednodijelnih kupaćih kostima među kojima smo našli modele sa zanimljivim izrezima, upečatljivih uzoraka i krojeva.

Moda