Launchmetrics
//

Launchmetrics

Ikona tenisa i poduzetnica zablistala je u odvažnoj modnoj kombinaciji koja je uključivala upečatljiv svjetlocrveni korzet bez naramenica ukrašen sitnim bijelim psima utisnutim na tkaninu. Ispod korzeta, nosila je crveno-bijelu prugastu košulju kojom je postigla savršeno balansiran kontrast između ležernog i elegantnog izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Thom Browne (@thombrowne)

Usklađujući gornji dio, Williams je odabrala plisiranu mini suknju, zadržavajući tako živopisnu crvenu temu, a reko ramena je nosila oversized sako s istim crveno-bijelim motivom.

Serena je pazila na svaki detalj, pa je tako look upotpunila s bijelim čarapama s obrnutim porubom i volanima, te elegantnim crnim cipelama na špic. Njezin izbor modnih dodataka bio je i zabavan i elegantan, a uza sebe je nosila i malu torbu u obliku psa u svjetlocrvenoj boji koja je savršeno odgovarala cijelom izgledu. Ovim odabirom za Thom Brown reviju, tenisačica je još jednom pokazala da je pobjednica, ne samo na terenu, već i van njega, te da itekako dobro pliva i u modnim vodama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Serena Williams (@serenawilliams

Događaju su prisustvovale i druge slavne osobe uključujući Emmu Chamberlain i Teyanu Taylor, ali Serenin se izgled istaknuo, pa je tako upravo ona naš najbolji look ovoga životopisnoga modnog tjedna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Thom Browne (@thombrowne)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Thom Browne (@thombrowne)

 

 

Moda