Zalando
//

Zalando

Bilo da planirate ležati na plaži, istraživati ulice nepoznatih gradova ili uživati u večeri uz zalazak sunca, naša kolekcija spremna za odmor pomoći će vam da definirate vlastite ljetne trendove koji će se najbolje uklopiti u vaš ljetni raspored i izraziti sve ono zbog čega sjajite.

Zalando vas poziva da istražite tri teme koje mogu poslužiti kao inspiracija za oslobađanje vlastite kreativnosti. Za vruću sezonu koja je pred nama, poznata hrvatska stilistica Barbara Repe odabrala je ključne komade koji se uklapaju u bilo koji osobni stil.

PEACH FUZZ

Ljetna sezona bit će obojana pastelnim tonovima i romantičnim krojevima i uzorcima, s fokusom na Pantone boju 2024. - Peach Fuzz. Boje sladoleda i razigrani dodaci vodit će nas u dugo toplo ljeto.

WHITE NOISE

Osim pastelnih boja, bijela je neizostavan izbor svakog ljeta. Pamuk i lan visoke kvalitete naši su najbolji saveznici u borbi protiv vrućine, stoga bi trebali biti dio svačijeg ormara. Barbara bira najzanimljivije bijele komade koje je lako kombinirati i koji nikada neće izaći iz mode.

NEW BRIGHTS

Za one koji žele naglasiti svoju individualnost i zarazno dobru energiju, tu su komadi u jarkim bojama kao što su cyber limeta, plava i vatreno crvena. Snažne boje poboljšavaju raspoloženje i daju dodatnu dimenziju svakom stilu - Barbara to najbolje zna.

Zalando kampanja Moda po tvom ukusu slavi jedinstvene karakteristike koje definiraju svakog pojedinca, istražujući kako naše osobne priče mogu oblikovati ne samo naš stil, već i naš identitet. Stilistica Barbara Repe tvrdi kako, da biste živjeli ovu filozofiju u svom vlastitom stilu, morate znati jednu važnu stvar: uvijek ima mjesta za izražavanje karaktera i osobnog stila kroz odjeću, samo trebate pronaći svoju inspiraciju i pritom se dobro zabaviti!

SAVE THE DATE - URONITE U MODU

7. - 10. 8. na Zlatnom Ratu, Brač

U kolovozu se pridružite Zalandu na prekrasnom hrvatskom otoku Braču i doživite nezaboravno ljetno iskustvo! Uđite u ekskluzivni Zalando Pop Up, jedinstveni prostor dizajniran za inspiraciju i poboljšanje vašeg modnog putovanja. Uživajte u nizu kuriranih modnih iskustava, uključujući ekskluzivne preglede najnovijih kolekcija i posebne ponude. 

Pratite nas za više detalja!

Moda