Launchmetrics //

Pulover bez rukava, ili popularno poznat kao sleeveless sweater, nezaobilazan je komad u modnom svijetu koji može biti ključan element za kreiranje slojevitih outfita u prijelaznim godišnjim periodima. Ovaj trend nudi bezbroj mogućnosti za stiliziranje, a u nastavku donosimo tri chic ideje kako ga možete nositi ove jeseni.

1. Bijela košulja + pulover + skinny traperice + čizme + baloner

Jedan od najpopularnijih načina nošenja pulovera bez rukava je uz bijelu košulju. Ovaj klasičan spoj donosi sofisticiran i elegantan izgled koji je idealan za posao ili šetnju gradom, a ako želite nešto opušteniji look, dodajte mu skinny traperice i visoke jahaće čizme. Ovaj ležerni izgled možete podignuti biranjem pulovera u jarkim bojama ili zanimljivim uzorcima. Baloner i torba preko ramena savršeno će zaokružiti ovaj moderan i mladenački stil.

2. Dolčevita + pulover + midi suknja + dokoljenke + mokasinke 

Za nešto elegantniji i uređeniji izgled, isprobajte kombinaciju pulovera bez rukava s mini suknjom. Ovaj look je odličan za večernje izlaske ili posebne prilike, a malo ima i back to school vibe, pa ga možete nositi na fakultet ili posao. Odaberite pleteni pulover u neutralnoj boji i kombinirajte ga s mini suknjom od kože ili trapera, dolčevitom, crnim dokoljenkama i naravno, neizostavnim mokasinkama. 

3. Pulover bez rukava + remen + kožna jakna + gležnjače 

Ako imate oversize pulover bez rukava, možete ga nositi kao samostalnu haljinu. Ovaj look je posebno efektan u kombinaciji s visokim čizmama ili gležnjačama te kožnom jaknom. Ako želite više definicije, dodajte puloveru upečatljivi remen kako biste istaknuli struk i stvorili ženstveniju siluetu.

 

 

Moda