Rihanna
Fenty Hair //

Rihanna

Lansirana prije koji dan, nova Fenty hair kolekcija već je osvojila svijet ljepote, potvrđujući još jednom kako Rihannin utjecaj nadilazi glazbenu i modnu industriju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FENTY HAIR (@fentyhair)

Fenty Hair kolekcija sastoji se od devet pažljivo osmišljenih proizvoda za njegu i stiliziranje kose, dizajniranih za sve tipove i teksture. Svaki proizvod je veganski, bez sulfata i bez silikona, a od lansiranja, već su se tri proizvoda izdvojila kao apsolutni favoriti.

To je The Rich One Moisture Repair Shampoo čija je najveća prednost oporavak i hidrataciju kose, The Rich One Moisture Repair Conditioner, regenerator koji nadopunjuje šampon, pružajući dodatnu hidrataciju i The Comeback Kid Instant Damage Repair Treatment, tretman za oštećenu i obojenu kosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Rihannina Fenty Hair kolekcija brzo je postala senzacija, a iza oduševljenih recenzija i velike potražnje, najvjerojatnije stoji Rihannino iskustvo, budući da znamo da je kosa oduvijek bila dio njezinog identiteta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FENTY HAIR (@fentyhair)

Stoga ako želite oporaviti kosu ili jednostavno podići svoju svakodnevnu rutinu u Fenty Hair ponudi ćete sigurno pronaći nešto za sebe. S uspjehom ovog lansiranja, jasno je da Rihannina vladavina u beauty industriji tek započinje.

Ljepota