Chloe FW24
Launchmetrics //

Chloe FW24

Baš kao i dobar komad odjeće, dobra pjesma može ujediniti generacije. Prošlog tjedna nas je ujedinio nastup na najzabavnijem glazbenom showu u Europi, inspirirajući nas da pronađemo komade koji se lako kombiniraju i komuniciraju optimizam, a čipka i tabletići idealan su primjer takvih detalja.

Glazbeni trendovi vratili su u modu vintage detalje, donoseći dašak romantike u svakodnevni stil. Ovi komadi postaju nezaobilazni u garderobi svakog ljubitelja mode. Popularnost ovih modnih detalja ne prestaje rasti, jer su prikladni za različite prilike, od svakodnevnih izlazaka do večernjih druženja.

Moderna elegancija upoznaje vintage romantiku

Reinterpretacija klasičnih elemenata na moderan način, uz dodatak dramatičnih puff elemenata i crnih kožnih komada stvaraju vizualno zanimljive i sofisticirane modne kreacije. Moda i glazba ponovno se isprepliću, stvarajući jedinstvenu sinergiju te podsjećajući da klasika nikad ne izlazi iz mode, već se samo prilagođava duhu vremena.

Za rekreiranje autentičnog i upečatljivog looka jednog od najboljih predstavnika na ovogodišnjej Euroviziji smo savršene komade pronašli na Zalandu!

Moda