Zara //

It djevojka društvenih mreža, Hailey Bieber, prije samo mjesec dana objavila je da je trudna, a njezin trudnički stil već je osvojio brojne obožavatelje na društvenim mrežama. Prepišite to njezinoj stilistici Dani Michelle ili jednostavno Haleyinom dugogodišnjem modnom iskustvu, ali ova manekenka i poduzetnica ruši sve predrasude o tome kako bi se jedna trudnica trebala odijevati. No, kako to obično biva, u moru izvanrednih lookova s kojim nas je Hailey počastila prošli tjedan, jedan se ipak posebno izdvojio. Riječ je o LaQuan Smith ljetnoj haljini boje pijeska koju je Hailey nosila na nedavnu promociju najnovijeg Rhode rumenila u New Yorku.

Hailey je maxi haljinu iskombinirala uz oversized Magda Butrym blejzer i Femme cipele s pomoću kojih je upotpunila ovaj monokromatski izgled.

Naravno, svi vjerni obožavatelji na društvenim mrežama apsolutno su poludjeli za ovim modelom haljine, a mi ih skroz razumijemo s obzirom na to da je upravo zahvaljujući Hailey, LaQuan Smith trenutno i na našoj listi želja za ljeto. No, s obzirom na to da je ovdje riječ o custome made komadu, morali smo se baciti u ozbiljnu potragu kako bismo pronašli nekoliko sličnih i pristupačnijih modela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Na svu sreću, brojni high street brendovi na vrijeme su prepoznali popularnost dugih prozirnih haljina za ljeto, pa nam potraga za sličnim modelom nije oduzela previše vremena. Stoga, nastavku donosimo 5 haljina koje vam mogu poslužiti kao odličan dupe za pješčanu haljinu Hailey Bieber. Nema na čemu i drugi put!

Elle izbor:

 

Moda