Instagram
@taylorswift //

Instagram

Za mega popularnu Taylor Swift su čuli svi, a njeni najveći obožavatelji Swiftieji navikli su da u svakom njezinom koraku postoje skrivena značenja poznata kao easter eggs. Pjevačica je trenutno na The Eras svjetskoj turneji na kojoj promovira sve svoje dosadašnje albume. Osim što su glavna tema razgovora pjesme koje će izvoditi, jednaka pažnja obraća se na outfite i manikuru. 

Taylor nije tip osobe koja se šokirati javnost i iznenadno promijeniti imidž, iako je najbliže tome bila kada se 2016. pojavila na Met Gali s kratkim bobom i vidno posvijetljenom kosom, ima svoje prepoznatljive zaštitne beauty znakove. Crveni ruž i cat eyeliner uvijek povezujemo s pjevačicom, a odgovaraju svim uzrastima. Što se make-upa tiče čini se kako se Taylor drži provjerenog recepta no kada su u pitanju manikure je drukčija situacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Baš kao i većina nas, Taylor voli eksperimentirat sa manikurom. Najčešće je to manikura koja podsjeća na DIY manikuru koje možemo napraviti kod kuće što nas posebno oduševljava s obzirom na to da Taylor ipak ima milijune. Manikura često može biti odraz osobnosti, ali u Taylorinom slučaju nekada može nagovijestiti novi album. Tako je prije izdavanja albuma 1989 (Taylor’s Version) objavila Tiktok u kojemu lakira nokte u crveno. Obožavatelji su mogli naslutiti da će objaviti album Midnights jer je na Instagram Storyu objavila sliku na kojoj se vidjela manikura sa zvjezdanim nadlakom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Na brojnim koncertima aktualne turneje pojavila se na pozornici s noktima u više različitih boja; plavim, crnim, crvenim, žutim... Te boje predstavljaju cijelu njezinu diskografiju odnosno po jedan album. Nije ju rijetkost vidjeti ni s napuknutim noktom ili malo oštećenim lakom jer tijekom turneje zbog sviranja gitare izbjegava gel manikuru.

@cruellondonboy miss taylor this was so real of u #taylorswift #taylorsversion #erastour #erastourmovie #erastourbracelets #theerastourmovie ♬ original sound - cruellondonboy

Kako bi signalizirala izlazak posljednje najavljenog albuma The Tortured Poets Department, Taylor je za tu posebnu priliku izabrala bijelu manikuru. Nova manikura odgovara i temi albuma; crno i bijelo, a obožavatelji su već počeli povezivati easter eggs. Smatraju kako bijela manikura zapravo predstavlja hrpetinu bijelih praznih papira na kojima će pjevačica ispričati svoju priču. 

Na londonskom djelu turneje Taylor se na pozornici pojavila sa zlatnim noktima. Nova manikura izgledala je vedro i veselo, a možda je još jedan od razloga za takvu manikuru bila činjenica da joj se u jednom trenutku na pozornici pridružio dečko Travis Kelce. Ipak, London se često spominje u njezinim pjesmama pa ne treba čuditi pomalo upečatljiv izbor manikure.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Ljepota