Pexels
//

Pexels

Bilo da se radi o ljubavi, poslu, prijateljstvima ili unutarnjim procesima, svaki znak ovog tjedna nosi poseban zadatak i priliku za napredak. Osjetiš li potrebu za odmakom ili možda za akcijom? Zvijezde ti šalju smjernice – zaviri u svoj horoskop i saznaj što te očekuje!

Ovan

Ovo je tjedan kada ćeš se osjećati kao zvijezda vlastitog filma. Usudi se odvojiti vrijeme za sebe, svoje hobije i sve ono što ti donosi radost. Neki Ovnovi će možda poželjeti napraviti drastičnu promjenu - novu frizuru, tetovažu ili čak krenuti u neki novi projekt. Samo naprijed!

Bik

Ne moraš uvijek juriti za velikim stvarima da bi bio sretan. Ovaj tjedan pronađi radost u sitnicama – finom obroku, mirisnom čaju ili šetnji u prirodi. Pazi se prekomjernog trošenja jer ti neka neočekivana kupovina može donijeti manje zadovoljstvo nego što misliš.

Blizanci

Tvoje društvene vještine bit će na vrhuncu. Tjedan će biti ispunjen razgovorima, druženjima i možda čak i neočekivanim susretima. Budi otvoren za nove ideje i ne zaboravi zapisati sve briljantne misli koje ti padnu na pamet – mogle bi ti koristiti kasnije.

Rak  

Osjećaš se pomalo preopterećeno? Ovaj tjedan posveti malo vremena svojoj emocionalnoj dobrobiti. Možda ti razgovor s prijateljem ili introspektivna šetnja uz more pomogne da se opustiš i otpustiš stres. Otpusti prošlost i prigrli ono što dolazi.

Lav

Ako itko zna kako privući pažnju, to si ti! Tvoj šarm i energija privući će ljude kao magnet. Iskoristi ovaj tjedan za osobne pobjede i budi spreman preuzeti inicijativu. Sve što sada započneš, moglo bi ti donijeti značajan uspjeh.

Djevica

Tvoj osjećaj za detalje i organizaciju bit će ključan ovaj tjedan. Možda ćeš se odlučiti na rješavanje zaostalih obaveza ili preuređenje prostora. Mali savjet: nemoj zaboraviti na odmor – nije sve u savršenstvu!

Vaga

Romantika i harmonija bit će u prvom planu ovog tjedna. Ako si u vezi, očekuj divne trenutke pune razumijevanja i nježnosti. Solo Vage, možda se pojavi netko tko će ti zapeti za oko, a taj susret bi mogao biti početak nečega lijepog.

Škorpion

Tvoja intuicija je jača nego ikad. Osjećaš se kao da znaš sve tajne svemira, i to ti daje osjećaj moći. Iskoristi taj osjećaj za donošenje važnih odluka ili za rasvjetljavanje nekih nejasnih situacija. Samo pazi da ne postaneš previše sumnjičav.

Strijelac

Vrijeme je da izađeš iz svoje zone komfora i upustiš se u neku novu avanturu, bilo da je to putovanje, učenje novog jezika ili isprobavanje nečeg novog. Tvoj slobodan duh traži promjenu – prati ga, zabavi se i uživaj u novim iskustvima.

Jarac

Tvoja posvećenost i rad donose plodove. Ovaj tjedan ćeš osjetiti kako se sve ono na čemu si radio/naporno trudio napokon isplaćuje. Samo nemoj zaboraviti proslaviti svoje uspjehe, jer su oni itekako zasluženi.

Vodenjak  

Tvoj um je poput fontane kreativnosti ovaj tjedan. Možda ćeš dobiti briljantnu ideju za projekt, promjenu u svom domu ili nešto što te već dugo kopka. Nemoj zadržavati tu energiju, pusti je da te vodi i stvori nešto nevjerojatno.

Ribe

Tvoj empatični duh je na vrhuncu. Ovaj tjedan možeš očekivati dublje razgovore i povezanosti s ljudima do kojih ti je stalo. Tvoja intuitivna priroda pomoći će ti da vidiš kroz površinu i shvatiš ono što drugi možda skrivaju. 

Horoskop