Promo
Zara //

Promo

Istina je da nam je ljeti potrebno manje garderobe nego inače, ali kako možemo odoljeti svim novim kolekcijama i trendi komadima koji su osvojili naša srca ove sezone? Odgovor je jednostavan, ne možemo, ali barem ih možemo uhvatiti na sniženju, pa po našoj “ženskoj logici” to ni ne računa.

Kvaliteta ispred kvantiteta

Već i ptice na grani znaju da uvijek prije zagovaramo kvalitet odjeće nego njezin kvantitet, pa iako je Zara high street brend, uistinu smo se potrudili pronaći neke kvalitetne materijala iz ponude koje biste uskoro mogli platiti po duplo manjoj cijeni.

Ponuda uključuje veliki broj laganih pamučnih haljina i košulja koje su neizostavan komad svake sezone. Pronašli smo i dobre lanene hlače, ali i kombinezone koju su idealni za svakodnevne prilike.

Što se kupaćih kostima i ostalih dodataka za plažu tiče, moramo priznati kako Zara iz godine u godinu ima sve bolju ponudu, pa nam se teško odlučiti za samo nekoliko komada koje želimo vidjeti na nadolazećem sniženju.

Kada govorimo o kvaliteti modnih dodataka, tu je stvar nešto teža jer su naši kriteriji po tom pitanju duplo veći. No, s obzirom na cijenu, rekli bismo da na sniženju možete uhvatiti nekoliko zanimljivih dodataka inspiriranih ljetom koji će vam trajati duže od samo jedne sezone.

Sve u svemu, zadovolji smo onim što smo pronašli, sad se samo nadamo da ćemo sve navedene komade uspjeti uhvatiti na sniženju. Prvi korak je već odrađen: dodano u košaricu!

Moda