Ivona Čulo i Jelena Veljača
Fotografije: Bojan Zibar i Matej Rebernišak //

Ivona Čulo i Jelena Veljača

Točnije, u otmjenu večeru na jednoj od najljepših lokacija u Zagrebu, Marulićevom trgu. Okruženi predivnom arhitekturom, uzvanici su imali priliku uživati u čarobnoj atmosferi. 

Kao i svake godine od osnutka Journal.hr pa do sada, priređeno je druženje za klijente, partnere i suradnike. A večer nije mogla proći bez sjajne glazbene podloge. Teško je bilo nadmašiti prošlogodišnji party održan na najljepšoj terasi u gradu, ali Journal je još jednom dokazao da je to moguće. Ovoga puta okupljene su oduševili Parni valjak feat Igor Drvenkar, uz sjajnu uvertiru Franke Batelić i ToMe, te vrhunskih glazbenih brojeva koje je za warmup i after puštao DJ Luca Goya.

Ljetni povjetarac, uz glazbenu pozadinu sjajnih francuskih hitova, izbrisao je granicu grada i dana u kojem smo se nalazili i ostali smo samo u trenutku – uživajući i upijajući. 

Dress code za goste bio je black tie, a sve od uređenja do najsitnijih detalja odisalo je elegancijom. Na ulazu je goste dočekao impresivni wall koji je zapravo bilo ogromno zrcalo koje je cijelu večer reflektiralo svjetla zabave, a po običaju fotografiranje ispred njega nije stalo cijelu večer. 

Journal Summer Dinner okupio je niz poznatih lica s domaće estrade, a među njima su se našli Severina, Maja Šuput, Tatjana Dragović, Ana Begić Tahiri, Ante Vrban, dr. Siniša Glumičić, Dušan Petrović i Ema Luketin, Lejla Filipović, Tina Biloglav, Pamela Badžek, Paula Sikirić, Hiljson Mandela, Damir Kedžo, Saša Lozar i mnogi drugi.

Lifestyle