Launchmetrics
//

Launchmetrics

Ove godine, Vodenjak, Lav i Strijelac istaknut će se svojom jedinstvenom energijom i sposobnošću da osvijetle put ne samo sebi, već i svima koji ih okružuju. Njihova kreativnost, karizma i avanturistički duh bit će na vrhuncu, čineći ih zvijezdama ovog ljeta. Zvijezde otkrivaju kako će svaki od ovih znakova iskoristiti ljetne mjesece za dosezanje novih visina i stvaranje nezaboravnih trenutaka.

Vodenjak 

Kao Vodenjaku, vaše će ideje letjeti visoko, a snovi će vam izgledati bliže nego ikada. Vaša sposobnost da svijet vidite drugačijim očima bit će vaša najveća prednost u nadolazećim mjesecima. Ljeto je razdoblje kada vaša društvena strana dolazi do izražaja. Okružit ćete se ljudima koji će biti inspirirani vašom kreativnošću i originalnošću. Bilo da započinjete novi projekt, organizirate društveni događaj ili jednostavno dijelite svoje misli, vaš utjecaj će biti značajan. Vaša prirodna znatiželja i želja za promjenom vodit će vas do novih prilika i iskustava koja su u skladu s vašim humanitarnim vrijednostima.

Lav 

Lav, tvoje vrijeme da zasjaš je ljeto, a ove godine nije ništa drugačije. Sunce, tvoj vladajući planet, obasjava te aurom povjerenja i topline koja privlači ljude k tebi poput magneta. Tvoja živahna osobnost bit će u punom sjaju, čineći te središtem svakog okupljanja. Ovog ljeta, tvoja karizma i entuzijazam bit će tvoja najveća snaga. Imat ćeš bezbroj prilika da pokažeš svoje talente i inspiriraš one oko sebe. Bilo da preuzimaš glavnu ulogu u kreativnom projektu, vodiš tim na poslu ili jednostavno širiš radost među prijateljima i obitelji, tvoja će prisutnost biti nezaboravna. Tvoje srce je veliko koliko i tvoja osobnost, a ovog ljeta pronaći ćeš još više načina da izraziš svoju velikodušnost i ljubav. Od organiziranja zabavnih događaja do pružanja pomoći, tvoji će postupci govoriti glasno. Zagrli svaki trenutak, Lave, jer ovo ljeto pripada tebi. Tvoje svjetlo ne samo da će te voditi, već i osvjetljavati puteve onih koji imaju sreću biti u tvojoj blizini.

Strijelac

Strijelče, žudnja za lutanjem u tvojoj duši spremna je poletjeti ovog ljeta. Tvoj avanturistički duh i ljubav prema istraživanju odvest će te do novih iskustava i uzbudljivih putovanja. Uživaš u otkrivanju novih stvari, a ova će ti sezona pružiti obilje prilika da zadovoljiš svoju žudnju za avanturom. Bilo da putuješ u daleke zemlje ili istražuješ skrivene dragulje u blizini kuće, tvoj entuzijazam za životom bit će zarazan. Nadahnut ćeš one oko sebe da izađu iz svojih zona udobnosti i prigrle nepoznato. Tvoj optimističan pogled i slobodoumna priroda čine te svjetionikom koji potiče druge da slijede svoje snove i strasti. Ovog ljeta, tvoja potraga za znanjem i novim iskustvima približit će te dubljem razumijevanju sebe i svijeta oko tebe.

Horoskop