AD twenty
//

AD twenty

AD twenty donosi neodoljivu kolekciju ljetnih komada koji odišu elegancijom, udobnošću i stilom. U srcu ovog modnog putovanja su lepršave ljetne haljine i stylish laneni komadi, stvoreni da oslikaju bezbrižnost i profinjenost žene koja uživa u opuštenim ljetnim danima. Snimljena u čarobnom gradu Rovinju i na idiličnim Brijunima, nova AD twenty kampanja zrači toplinom sunca, mirisom mora i slobodom koju donosi ljeto.

Ova ljetna avantura započela je u slikovitom gradu Rovinju i romantičnim Balama. Autentičnost Rovinja koji je poznat po svojim šarenim kućicama, uskim uličicama i živopisnim trgovima pružila je savršenu kulisu za jedinstvenost i šarenilo već sezonama omiljenih AD twenty haljina. Ni ove sezone neće izostati prozračni materijali, volani i prekrasni novi printevi koje ćemo obožavati nositi cijelo ljeto.

Nakon očaravajućeg putovanja kroz Rovinj, ova avantura nastavila se na prekrasnim Brijunima gdje se isprepliću prirodna ljepota i povijest, stvarajući inspirativno okruženje za snimanje. Životinjski print koji je osvojio srca brojnih fashionistica ove godine savršeno se uklopio u scenografiju divljeg Safari parka. Istovremeno, vesele i lepršave haljine te profinjeni laneni komadi, idealno su se spojili s mediteranskim šarmom ostatka otoka.

Svaki detalj ove ljetne kampanje odražava duh nove AD twenty kolekcije, ali i duh ljeta - slobodan, osvježavajuć i prepun mogućnosti. Otkrijte bezvremensku eleganciju nove kolekcije ovog brenda i uživajte u neodoljivim komadima koji će vas pratiti kroz sve nezaboravne avanture ovog ljeta.

Nova AD twenty kolekcija ekskluzivno je dostupna u Europi 92.

Moda