Instagram @mariaamarti_
//

Instagram @mariaamarti_

Sredina šestog mjeseca je skoro došla, a to znači samo jedno- sve je bliže odlazak na more. Dok s nestrpljenjem iščekujemo cijele dane provoditi na plaži, maštamo o sunčanju na morskoj obali. Dani na godišnjem odmoru protječu u znaku opuštanja, a najviše vremena provodimo na plaži. Pripreme za ljeto već su krenule pa tako i skrolanje online dućanima u potrazi za savršenim stvarima koje su nam potrebne na plaži. 

Kada dođemo na more očekujemo uživanje na suncu dok na plaži čitamo dobru knjigu, upijamo što više zraka sunca i kupamo se. Ako ste jedni od onih koji cijele dane na godišnjem odmoru koriste da bi dane provodili na plaži, bitno je dobro se opremiti. Torba za plažu većini je najbolji prijatelj kada je u pitanju nošenje stvari. Bitno je da ona bude što veća kako bi u nju stalo što više stvari, ali vjerojatno ste doživjeli situaciju da vam ni velika torba nije dovoljna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F I X A T I O N (@fixationclub)

Osim torbe za plažu uz nas su uvijek sunčane naočale, krema sa zaštitnim faktorom kako bismo zaštitili kožu od prekomjernog izlaganja sunca postoje još nekoliko stvari koje je potrebno imati u torbi za plažu. Dok smo skrolali bespućima interneta našli smo savršene beach essentials u jednom od najpoznatijih high-street brendova H&M-u. 

U H&M ponudi našli smo idealne komade za plažu, od raznolike ponude kupaćih kostima, ručnika za plažu, staylish pletenih torbi za plažu, sunčanih naočala i slamnatih šešira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA MARTÍ 🦋 (@mariaamarti_)

Odlazak na plažu ne možemo zamisliti bez kupaćeg kostima koji je must have svake sezone. Već od sredine proljeća, kupaći kostimi postali su dio kolekcija brojnih high-street brendova, a u H&M smo pronašli najbolje modele. Ako želite posebno istaknuti preplanuli ten birajte kupaće kostime žarkih boja, metalik odsjaja ili životinjskog uzorka koji je ove godine u trendu. 

Nakon što smo odabrali savršeni kupaći kostim, na red je došla torba za plažu. Kao što smo prije spomenuli, ako planirate cijeli dan provesti na plaži bitno je da je torba velika. Naš favorit su pletene torbe ili torbe od vodootpornog materijala. Pletene torbe su idealan model koji može biti multifunkcionalan pa se tako može nositi u ljetnim mjesecima po gradskim ulicama ili na plažu. Jednostavno se kombinira, a odiše elegancijom i jednostavnošću. 

Sljedeća stvar na popisu must have komada za plažu je ručnik. Potreban je kako bi se na njemu sunčali, a ručnik može biti odraz vaše osobnosti. Nama je posebno zapeo za oko ovaj pamučni ručnik s prigodnim natpisom koji nas tjera na uživanje. 

Na plažu ne možemo ići bez adekvatne obuće, a uvijek biramo udobne i staylish natikače i sandale. Posljednjih sezona najpoznatije bile su Birkenstoke sandale, ali u H&M smo našli dupes. Jednako su udobne, u njima ćete moći hodati po stijenama, a čak ako se spontano odlučite nakon plaže otići u grad izgledat ćete elegantno. 

Poznato je da šešir glavu čuva, a ukoliko provodimo cijeli dan na plaži trebamo paziti na glavu. Slamnate šešire nosimo iz sezone u sezonu, a to se ne mijenja ni ovog ljeta. H&M u ponudi ima slamnate šešire s različitim detaljima, a ako niste ljubitelj šešira također imaju velik izbor kapa i bucket šešira. 

Za cijeli dan na plaži potrebna nam je lagana odjeća u kojoj možemo otići u obližnji beach bar i osvježiti se. Za tu prigodu biramo jednostavne komade poput pletenih haljina koje lako obućemo, a izgledaju efektno. U obzir također dolaze oversized lanene košulje, jednostavni laneni kompletići ili kratke hlače. 

Posljednja stvar koja nam je potrebna kako bismo nesmetano mogli uživati na plaži su sunčane naočale. Model birajte prema obliku lica koji vam najbolje odgovara. 

Moda