Prada
Promo //

Prada

Nije tajna da svjetski modni brendovi sve više i više prodiru i na beauty scenu. Neki će reći da je to uglavnom zbog zarade, ali moramo priznati kako smo do sada bili svjedoci nekoliko dobrih skincare i make-up proizvoda iza kojih stoje velika modna imena poput Chanela i Diora. Od nedavno je i Prada ušla u tu skupinu, lansiranjem najnovije Prada Beauty linije koja već sada broji milijune obožavatelja diljem svijeta. 

Nama je za oko zapeo jedan poseban proizvod iz ove linije, a riječ je o Pradinom Balmu za usne, kojeg u zadnje vrijeme neprestano viđamo po društvenim mrežama. Ovaj balzam za usne nudi optimalnu formulu koja spaja luksuz s naprednim blagodatima za njegu kože usana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Prada Beauty (@pradabeauty)

Hidratacija i zaštita

Osim pakiranja koje je uistinu impresivno, Prada Balm je obogaćen bifidus ekstraktom i jojobinim uljem, dvjema moćnim sastojcima poznatim po svojim hidratantnim i zaštitnim svojstvima. Bifidus ekstrakt pomaže ojačati barijeru usana, čineći je otpornijom na vanjske stresore, dok jojobino ulje pruža duboku i dugotrajnu hidrataciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Caitlin Lawson (@blueyedcai)

Tako ovaj proizvod obećava poboljšanje teksture usana kao i povratak njihove prirodne boje. Prada Balm dostupan je u četiri  nijanse: Universal Prada, Maple, Noisette i Guava. Nas je naravno najviše zaintrigirala Universal zelena nijansa koja pruža prirodni mat završetak, pa je kao takva savršen za svakodnevno korištenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Prada Beauty (@pradabeauty)

Iako mu je cijena nešto viša (oko 46 eura) moramo priznati kako ovaj proizvod na prvu predstavlja pravo luksuzno iskustvo njege usana. Upravo zato ga dodajemo na našu ljetnu beauty wishlistu. Tko zna, možda upravo on postane naš novi make-up holy grill!

Ljepota