Instagram
fixationclub //

Instagram

Odlazak na more mnogima predstavlja vrhunac godine, a željno ga iščekujemo tijekom cijele godine. Vrijeme je to koje provodimo opuštajući se, kupajući se u moru i sunčamo se. Upravo je ponekad jedini zadatak na moru- pocrniti. Ako ste među onima kojima koža prirodno brzo potamni smatrajte se zahvalnima no oni koji na malo teži način dolaze do osunčanog tena trebat će malu pomoć u tamnjenju. Najbolji saveznik za to su marmelade za sunčanje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Mi još sitno odbrojavamo do prvog odlaska na more, a s obzirom na to da se početak srpnja bliži, gužve na plažama bit će sve češći prizor. Ako ste lipanj iskoristili za odlazak na more prije turističke špice te uživate na skrivenoj plaži sunčajući se, neka se u vašoj torbi za plažu nađe nekoliko stvari koje će poboljšati boravak na plaži. Krema za sunčanje sa SPF-om je neizbježna, ali ako tražite način kako što prije dobiti brončani ten neka vam pri ruci bude marmelada za sunčanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💫 ANNA WINCK 💫 (@annawinck)

Marmelade za sunčanje jedan su od omiljenih proizvoda koje koristimo ljeti. Nakon što ste nanijeli SPF koji će pružati dozu zaštite od sunca, sloj marmelade za sunčanje pomoći će da brže dobite brončani ten. Kod marmelade za sunčanje najvažnije nam je da ne ostavlja tragove na odjeći te da se brzo upija. Na tržištu mnogo brendova u svojim ljetnim kolekcijama ima ovaj must-have ljetni proizvod, a mi smo izdvojili najbolje iz ponude! 

Ljepota