Budućnost njege kože je postala sadašnjost zahvaljujući mikrostrujnim uređajima za lice. I ne, za podizanje lica više nije potrebno ići na brojne tretmane. Naravno, tretmani i uređaji koji se koriste u poliklinikama još uvijek imaju brojne prednosti korištenja, ali uređaji s mikrostrujom su postali veliki hit njege kože. 

Inovacije za njegu kože kod kuće su sve popularnije, a među njima se posebno ističu proizvodi koji koriste mikrostruju. Kako to funkcionira pitate se? Pa  mikrostrujna terapija koristi nisku razinu električnog napona za stimulaciju mišića na licu. Prilikom korištenja uređaja imate osjećaj kao da vam se koža "trza" i iako može biti malo čudno na prvu, zamislite to kao trening za lice. Rezultat? Zategnutiji i isklesaniji mišići lica - svježiji izgled.

Prednosti mikrostrujne terapija

S godinama, mišićni sustav našeg lica slabi i naše lice postaje opuštenije. Mikrostrujna terapija simulira mišićni sustav i mišići "ožive" te se izgled lica promjeni. Dok će tretmani u poliklinikama dati dramatičnije rezultate, redovitim korištenjem tretmana mikrostrujom kod kuće mogu se postići dobri rezultati. Naravno, oni nisu zauvijek i važno je redovito koristiti uređaje kako bi rezultati bili vidljivi. I ne zaboravite na ono najvažnije - strpljenje. 

Foreo Bear 2 eyes & lips

Foreo Bear 2 eyes & lips

Kako koristiti mikrostrujni uređaj kod kuće?

Iako se upute za korištenje mikrostrujnih uređaja za lice razlikuju od proizvoda do proizvoda, imaju nekoliko zajedničkih karakteristika. Važno je koristiti ih na čistoj koži. Poslije opranog lica, važno je na lice nanijeti vodenasto/gelasti proizvod koji dolazi uz uređaj jer je on ključan u procesu rada. Naime taj proizvod gelaste teksture pomaže mikrostruje da dopre do vaših mišića. Zatim se prema uputstvima s uređajem prelazi po koži. 

Zapamtite, baš kao i s vježbanjem tijela, rezultati nisu zauvijek niti se postižu preko noći. Ali jednom kada ih vidite, nećete htjeti prestati koristiti proizvod. Prije korištenja proizvoda s mikrostrujom, uvijek se možete konzultirati sa svojim dermatologom kako bi bili sigurni da je to proizvod za vas.