Beyonce
Instagram //

Beyonce

Beyoncé je ponovno zapalila modni svijet svojom najnovijom kombinacijom i dokazala kako je Cowboy Carter era daleko od završetka. Prilikom posjete Japanu, poslovnom Ferragamo odijelu dodala je prepoznatljivi zapadni twist i tako apsolutno zaslužila titulu looka dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, Beyoncé je ponosno pokazala sculpting odijelo u prekrasnoj blijedo bež nijansi. Ova all beige kombinacija odmiče od konvencije, pokazujući Beyoncéinu sposobnost da čak i najjednostavniji izgled podigne na višu razinu. Kombinacija je uključivala lagani trench kaput složen preko blazera koji ističe struk, košulje s ovratnikom na gumbiće i široke hlače, sve iz Ferragamove kolekcije proljeće/ljeto 2023.

Ferragamo SS23
Imaxtree

Ferragamo SS23

Look je upotpunila Ferragamo torbicom od kože u bogatoj espresso nijansi i prevelikim sjajnim srebrnim naušnicama od brenda 8 Other Reasons. Međutim, detalji koji su zapravo ukrali šou su njezini kaubojski elementi. Odajući počast svojoj domovini Teksasu, Beyoncé je nosila usklađeni bež kaubojski šešir i crnu pletenu bolo mašnu ukrašenu upečatljivim tirkizno srebrnim privjeskom.

Ovaj Ferragamo look samo je jedan u nizu impresivnih outfita u kojima se Beyoncé pojavila od najave Cowboy Carter albuma. Sjetimo se samo srebrnog odijela na Luar-ovoj reviji s NYFW-a u kojem je doslovno zapalila internet. Sa svakom novom kombinacijom, Beyoncé potvrđuje svoj status istinske modne ikone koja redefinira osebujan svijet trendova. Stoga, take notes Cowboy Carter je ovdje da ostane!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

 

 

Pop kultura