Marine Serre FW21
Imaxtree by Launchmetrics //

Marine Serre FW21

Ovaj tranzit može utjecati na znakove na različite načine, potičući ih da se povežu s osjećajima, obitelji i domom. Evo kako će se ova emocionalna energija manifestirati za svaki znak. 

Ovan

Dok se približava vikend, prilika je da se odmaknete od svakodnevnih briga i prepustite se malom predahu. Zašto ne biste ostavili poslovne razgovore iza vrata i umjesto toga posvetili vrijeme stvarima koje vas čine sretnima? Ovna, kada ste sretni, čini se da se čitav svijet usklađuje s vama. Vaša obitelj primjećuje vedrinu u vašem duhu i osjeća se kao kod kuće u vašem društvu. S Mjesecom koji ulazi u Raka, danas je idealno vrijeme da se osjećate udobno u vlastitoj koži. Prepustite se užicima poput kuhanja, pečenja ili dugih opuštajućih kupki. Možete se odvažiti na vožnju biciklom uz plažu ili plivanje u teretani ili klubskom bazenu. Osvijestite svoje tijelo i dopustite mu da se opusti dok prolazi kroz trenutak bez briga.

Bik 

Danas je prilika da ponovno naučite vjerovati u sebe. S Mjesecom koji ulazi u Raka, vašu solarnu kuću komunikacije, vaša sposobnost promišljanja i razumijevanja je pojačana. Osjećate što se krije iza riječi i misli drugih ljudi. Sada je vrijeme da se uskladite sa svojim unutarnjim bićem i poslušate tihi glas koji vas vodi. Obratite pažnju na znakove napetosti ili prilike koje se pojavljuju oko vas. Izbjegavajte brzu hranu i sve što bi moglo narušiti vaš osjećaj blagostanja. Umjesto toga, unosite svježe voće i povrće, uživajte u svježem zraku i osigurajte si kvalitetan san. Zapišite svoje vizije i dublje misli kako biste ih mogli bolje razumjeti i analizirati. 

Blizanci 

Iako novac može biti koristan, nije nužno krajnji cilj. Ono što zaista želite je uživati u onome što već imate. Želite provoditi vrijeme radeći stvari koje vas čine sretnima, koje donose radost i osmijeh na lice vašoj voljenoj osobi.  Danas, dok Mjesec ulazi u Raka, vašu solarnu kuću osobnog bogatstva, razmislite o tome kako možete poboljšati svoje financijske izglede. Možda razmišljate o pokretanju sporednog posla. Nema ništa loše u tome da se posvetite nečemu samo za sebe. Možete istražiti mogućnosti kao što su blog o modi ili šminki, ili možda razmišljate o stjecanju certifikata u nekom području koje vas zanima. Važno je slijediti svoje snove i raditi na ostvarenju onoga što vas ispunjava.

Rak 

Jedna od vaših izvanrednih vještina je briga za druge. Često se nesebično dajete i stavljate potrebe drugih ispred svojih vlastitih. Međutim, kada Mjesec uđe u Raka, vašu solarnu kuću, možda ćete primijetiti da ta praksa nije uvijek najmudrija. Danas je dobar dan za promjenu prioriteta u životu. Želite postići ravnotežu u svemu, što znači brinuti se i za sebe i biti tu za druge, tako da svi na kraju budu sretni i zadovoljni. Iskoristite ovo vrijeme da se povežete sa svojim emocijama dok volontirate. Je li vam to izvor radosti ili osjećate to kao obavezu? Osjećate li se ispunjeno ili iscrpljeno? Ovi unutarnji pokazatelji mogu biti važni za vaše emocionalno iscjeljenje.

Lav 

Tvoja duhovna narav je izvanredna, a kada se povežeš sa svojim srcem, to je izvanredno iskustvo. Međutim, biti duhovna osoba ne znači samo povlačiti se u tišinu i molitvu, već znači koristiti svoje srce za djelovanje i doprinos u stvaranju boljeg svijeta. Kada Mjesec danas pređe u znak Raka, ulaziš u prostor brige za druge i obavljanja djela koja služe većem dobru. To je vrijeme kada cijeniš i vrednuješ priliku za pomaganje i dijeljenje života s drugima, što je karakteristično za dubine ovog vodenog znaka.

Djevica 

Jeste li ikada promatrali dijete dok se igra? Oni su divni mali ljudi koji uživaju u trenutku. Puni su oprosta, ljubazni su i uvijek gledaju na svijet s optimizmom, bez obzira na sve. Danas, kada Mjesec ulazi u Raka, vašu solarnu kuću druženja, prijateljstava i bliskih odnosa, imat ćete priliku povezati se sa svojim unutarnjim djetetom i osjetiti radost trenutka. Danas zaboravite na sve strahove i sumnje koje imate o vlastitoj vrijednosti. Umjesto toga, učinite nešto zabavno ili kreativno. Možete se igrati društvene igre s prijateljem, gledati film dok sortirate čarape, crtati ili organizirati piknik u prirodi i fotografirati cvijeće.

Vaga 

Ah, ta radost rada iz udobnosti vlastitog doma. Možda trenutno nemate priliku raditi od kuće, ali osjećate privlačnost prema tome. Nema razloga zašto to ne bi moglo postati dio vaše budućnosti. Danas, kada Mjesec ulazi u Raka, vašu solarnu kuću karijere, otvaraju se mogućnosti da objedinite udobnost doma s radom na nečemu što volite i zarađujete od toga. Kao što je Jan Jarko istaknuo na LinkedInu, rad na daljinu nije samo prolazni trend; to je kulturni pomak koji omogućuje pojedincima da oblikuju svoj radni život prema vlastitim željama. Ključna riječ ovdje je 'namjera'. Možete namjerno kročiti prema tom cilju i započeti putovanje prema slobodi korak po korak.

Škorpion 

Kakvo je vaše duhovno putovanje? Danas biste mogli istražiti neka pitanja koja su vam možda ranije bila zbunjujuća u vezi s vašom vjerom. Možda se pitate zašto Bog šuti u ljudskoj patnji ili su vas nedavne šale o kraju svijeta potaknule na razmišljanje o vjerovanju. S Mjesecom koji ulazi u Raka, vašu solarnu kuću filozofije, uključujući i religiju, danas je idealan dan za razmatranje sličnosti među različitim vjerovanjima i kako to oblikuje vaše osobne vrijednosti i proces donošenja odluka. Razmislite o tome što vjera znači za vas i kako to utječe na vaše otvorene stavove i donošenje odluka.

Strijelac 

Kada razmišljate o zajedničkim resursima, jeste li ograničeni samo na novac ili materijalne stvari? Vaša životna iskustva predstavljaju dragocjen izvor koji možete podijeliti s drugima, pružajući im veliku mudrost i tajno znanje. Danas, kada Mjesec ulazi u Raka, vašu solarnu kuću dijeljenja, ova energetska promjena pojačava vašu sposobnost da budete otvoreni i izražajni bez straha. Možete podijeliti svoju priču ili iskustva putem interneta, ili možda preferirate osobni razgovor jedan na jedan s prijateljem ili kolegom. Ovaj dan vam pruža priliku da značajno utječete na druge svojim riječima, dijeleći svoje naučene lekcije i kako su vas ta iskustva promijenila.

Jarac 

Ljubav često mijenja pravila, a kada ste u vezi, važno vam je osigurati da se vaš partner osjeća ugodno s odlukama koje donosite. Tijekom Mjeseca koji ulazi u znak Raka, osobito ste osjetljivi na osjećaje svog partnera. Želite njihovu podršku u odlukama koje donosite i željeli biste djelovati kao tim. Vaš cilj je uspostaviti suradnju i partnerstvo. Moguće je da ćete se više konzultirati sa svojim partnerom o odlukama nego obično. Otvaranje dijaloga može vam pomoći da bolje razumijete njihovu perspektivu i da zajednički pronađete kompromise bez osjećaja ljutnje. Vi ste timski igrač i težite harmoniji u vašem odnosu.

Vodenjak 

Vaše svakodnevne navike imaju veliki utjecaj na vaš životni put - mogu vas podržati ili ograničiti. Iako imate izvanrednu ideju i znate kako je ostvariti, važno je obratiti pažnju na vaše dnevne rutine koje bi mogle sabotirati vaš uspjeh prije nego što uopće krenete. Tijekom Mjeseca koji ulazi u znak Raka, idealno je vrijeme za pregledavanje vaših navika kako biste ih prilagodili svojim ciljevima. Možete napisati popis stvari koje svakodnevno radite i identificirati prepreke koje vam smetaju. Zatim možete razmisliti o strategijama kako ih smanjiti ili eliminirati. Kroz ovaj proces, steknut ćete jasniju sliku o tome kako postići ono što želite i što vam je potrebno za uspjeh.

Ribe 

Duboko zaronite u ono što vas ispunjava i ono što vas iscrpljuje jer to vam pomaže da jasnije razumijete gdje trebate reći 'da' i što trebate izbjegavati. Radost bi trebala biti krajnji cilj u vašem životu, jer vam omogućuje osjećaj sigurnosti i slobode. Današnji Mjesec aktivira vaš kreativni potencijal. Pod utjecajem Mjeseca u znaku Raka, potiče se vaša sklonost sudjelovanju u radostima poput umjetnosti, glazbe, igara i kreativnog izražavanja. Iskoristite ovo vrijeme za uživanje u aktivnostima koje vas istinski ispunjavaju i donose radost u vaš život.

Horoskop