Chufy SS24
Launchmetrics //

Chufy SS24

Kroz astrološku prizmu, istražujemo kako će se planetarne energije manifestirati u našim životima i kako ih možemo najbolje iskoristiti kako bismo postigli svoje ciljeve i ostvarili osobni rast.

Ovan 

Promjena ima moć biti izvor motivacije. Sukob između Mjeseca i Marsa danas može potaknuti potrebu za važnim prilagodbama, posebno kada je riječ o vašem domu. Ako imate hitan projekt koji zahtijeva vašu pažnju, sada je vrijeme da se posvetite tome. Iako može biti izazovno, nemojte dopustiti da vas to obeshrabri u obavljanju zadataka.

Bik 

Nemojte se zaglaviti u prošlosti. Ono što je gotovo, gotovo je; možda ćete tijekom ovog vremena osjetiti potrebu da se oslobodite prošlih iskustava i krenete ispočetka. Krenite s novim početkom istraživanjem aktivnosti koje vas vesele u lokalnoj zajednici. Posjetite muzej, prošetajte parkom ili se odlučite za nešto potpuno novo što će proširiti vaše vidike i donijeti nove doživljaje.

Blizanci 

Prijateljstva su dinamična i mijenjaju se, ali vrijeme koje uložimo u njih ostaje. Važno je mudro koristiti vrijeme i ne trošiti ga uzalud na žaljenje. Imajte na umu da sve ima svoj razlog i da neki odnosi, posebno prijateljski, služe kako biste oboje rasli. Ako je nedavno došlo do prekida prijateljstva, važno je krenuti dalje i dopustiti si da uspostavite nove veze.

Rak 

Ono što želite postići može biti različito od onoga što vaša tvrtka smatra da ste sposobni postići. Danas bi mogao biti povoljan trenutak za razgovor s nadređenima ili osobama koje donose ključne odluke. Iskoristite ovu priliku za rješavanje problema, postavljanje pitanja i pregovaranje o uvjetima. Možda će vam biti lakše pregovarati o vašem rasporedu, plaći ili odgovornostima tijekom sljedećih dana nego što je to bilo u prošlosti.

Lav 

Nema potrebe za dugim objašnjenjima. Danas se oduprite iskušenju da previše elaborirate svoje misli ili osjećaje. Umjesto toga, budite autentični. Dopustite ljudima da vas upoznaju u potpunosti, sa svim vašim osobinama. Može biti izazovno prilagoditi se različitim dinamikama ličnosti ili poslovnih pristupa, ali možete izgraditi međusobno poštovanje čak i ako postoje razlike među vama.

Djevica

Nije nužno dijeliti svoje misli ili osjećaje s ljudima s kojima se ne osjećate ugodno. Danas se suzdržite od podilaženja pritiscima svojih vršnjaka. Kada osjetite potrebu da nešto radite na svoj način, slušajte svoju intuiciju i poštujte svoje osobne granice. Ako osjetite da vam je ponestalo osobnih izbora, odmaknite se iz situacije. Pokušajte razumjeti što se od vas očekuje, ali nemojte se osjećati prisiljenima sudjelovati ako to nije u skladu s vašim vrijednostima ili preferencijama.

Vaga

Spremni ste komunicirati s onima s kojima ste uskladili svoje odnose. Možda ćete se naći u povoljnoj situaciji na poslu, gdje možete imati podršku nekog tko će govoriti u vaše ime za povišicu, unapređenje ili za novu ulogu koju biste željeli preuzeti. Danas je povoljan dan za važne razgovore, posebno ako uključuju pregovore.

Škorpion 

Imate sposobnost vidjeti stvari onakvima kakve jesu i ciljati na najpovoljniji ishod. Tijekom kvadrata Marsa i Mjeseca, vaše zdravlje dolazi pod povećalo i sada je vrijeme da to postavite kao prioritet. Počnite planirati vježbanje i ponovno posjetite teretanu. Usredotočite se na konzumaciju cjelovite hrane i težite zdravoj prehrani. Zamolite prijatelja da se pridruži vašem putovanju prema boljem zdravlju kako biste si pružili međusobnu podršku.

Strijelac 

Fokusirajte se na pozitivna iskustva. Život je prekratak da ne biste težili uživanju u prijatnim trenucima koji vas čine sretnima. Stvorite plan da svakodnevno radite nešto što volite. To može biti bilo što, od malih gesta ljubavi prema sebi poput opuštajuće kupke u pjenušavoj vodi do organiziranja osobnog prostora na način koji vam donosi svježinu i ugodnost.

Jarac 

Nije neobično ne slagati se oko toga kako bi se stvari trebale obavljati. Zapamtite, sukob može biti plodno tlo za najkreativnije promjene u vašem obiteljskom životu. Današnju napetost možete iskoristiti za raspravu o novim načinima obavljanja stvari koje ste uvijek radili. Uključivanjem članova obitelji u razgovor možda ćete otkriti genijalne ideje koje mogu olakšati kućanske poslove, poboljšati san ili smanjiti financijski stres ovog mjeseca.

Vodenjak 

Izrazite svoj život svojim riječima. Prihvatite novu mantru. Iskoristite snagu riječi da stvarate i mijenjate svijetove. Budite svjesni koje riječi odaberete govoriti sebi svakodnevno. Imajte na umu da vaše riječi imaju moć oblikovanja stvarnosti i mogu potaknuti pozitivne promjene u vašem životu.

Ribe 

Budite svjesni svojih namjera. Svaki dan donosi novu priliku za nadu, sreću i radost. Odaberite jednu aktivnost koja vas ispunjava veseljem. Možda želite obnoviti svoju ljubav prema plesu ili isprobati akrobacije. Možda sanjarite o pokretanju vlastitog posla, ali se osjećate nesigurno u vezi s početkom. Obećajte sebi da ćete napraviti plan i dosljedno ga slijediti kako biste započeli.

 

Horoskop