Launchmetrics //

Kombinacija osjećajne osjetljivosti Mjeseca i strukturirane discipliniranosti Saturna u suptilnim Ribama stvara atmosferu u kojoj možemo prodrijeti u dubine naših emocija i misli. Za svaki znak Zodijaka, ovaj spoj donosi jedinstvene izazove i prilike.

Ovan 

Povežite se sa svojom višom moći kroz duboko uranjanje u vaše unutarnje biće. S obzirom na konjunkciju Mjeseca i Saturna u Ribama, fokusirajte se na svoj duhovni razvoj. Počnite istraživati svoje osjećaje, budite svjesni njihove dubine i suptilnosti. Posjetite svetište poput kapelice, hrama ili crkve kako biste osjetili prisutnost duhovnosti i duboke povijesti koja ih okružuje. Uz to, otvorite se za duboke poruke kroz čitanje Rumijeve poezije, koja je puna dubokih duhovnih uvida. Inspirirajte se mudrim riječima svemira i potaknite svoju unutarnju svijest da se probudi i progovori. Dopustite da se vaš unutarnji glas izrazi i vodi vas putem duhovnog rasta i spoznaje.

Bik 

Uvjereni smo da ćeš cijeniti ovu poruku: U povjerenju se krije izvanredna snaga. S obzirom na konjunkciju Mjeseca i Saturna u Ribama, osjećat ćeš zrelu povezanost s prijateljima. Pravi prijatelji donose neopisivu radost i podstiču rast tvoje duše. Ne zaboravi da možeš naučiti mnogo od svojih prijatelja; promatrajući stvari iz njihove perspektive, možeš pronaći dublje razumijevanje sebe.

Blizanci 

Vaša upornost je ključna, Blizanci. S obzirom na konjunkciju Mjeseca i Saturna u Ribama, vaša karijera je pod posebnim naglaskom. Nemojte odustati, čak i kada su stvari izazovne. Uspjeh često zahtijeva veliki napor. Možda ćete danas morati napraviti žrtvu, ali budite uvjereni da će se vaš trud isplatiti u budućnosti. Vaša odlučnost je ključna u sagledavanju situacija i ostvarivanju ciljeva.

Rak 

Otvorite um, jer Mjesec je u konjunkciji sa Saturnom u Ribama, što pruža strukturu vašem učenju. Nove informacije ponekad zvuče neobično ili čak sumnjivo. Prije nego što odbacite neku ideju kao neosnovanu ili nevrijednu razmatranja, budite radoznali. Postavljajte mnogo pitanja i pratite kamo vas razgovor vodi.

Lav 

Resursa ima dovoljno za sve. S obzirom na konjunkciju Mjeseca i Saturna u Ribama, oslobađaju se sva nepotrebna uvjerenja o dijeljenju s drugima. Biti ranjiv može biti zastrašujuće iskustvo. Možda ćete se osjećati emocionalno izloženo u prisustvu nekoga s kim niste navikli dijeliti tako iskreno svoje osobne stvari, ali oboje se zbližavate kroz taj proces.

Djevica 

Mjesec je u konjunkciji sa Saturnom u Ribama, što naglašava vaše obaveze. Odluka da se obvezujete na nešto ili nekoga može vam pomoći da jasnije definirate svoje ciljeve i usredotočite se na njih. Možda će biti potrebno reorganizirati svoj raspored kako biste stvorili prostor za novi projekt koji želite započeti, kako biste izbjegli da vas obveze ovog tjedna opterete previše.

Vaga 

Je li to vrijedno truda? Mjesec u konjunkciji sa Saturnom u Ribama olakšava vam razumijevanje što je potrebno učiniti, a što biste trebali prestati raditi u svojoj svakodnevnoj rutini. Ovo je vrijeme kada se navike mijenjaju. Sada je pravi trenutak da eliminirate aktivnosti koje više nisu nužne, da delegirate određene zadatke i da identificirate načine kako postati još produktivniji.

Škorpion 

Došlo je vrijeme za ozbiljnost. Mjesec je u konjunkciji sa Saturnom u Ribama, što može prigušiti vašu zaigranu stranu. Sve ima svoje vrijeme i mjesto, uključujući i šale koje želite ispričati. Možda ćete osjećati kao da bi smijeh mogao narušiti ozračje ozbiljnosti trenutka; međutim, možda je najbolje dopustiti ljudima da autentično obrade svoje osjećaje.

Strijelac 

Netko mora preuzeti inicijativu. Sada je idealno vrijeme za to, s obzirom na konjunkciju Mjeseca i Saturna u Ribama. Ova astrološka pozicija podržava vašu snagu i sposobnost preuzimanja vodstva u određenom području vašeg života. Možda primijetite da se prijatelj bori u području u kojem se vi ističete. Pružiti im pomoć ili priliku da se oslone na vas može biti izvrsno. Možda ćete biti oslonac na koji se mogu osloniti.

Jarac 

Budite iskreni prema sebi i prema drugima. Sada je povoljan trenutak za teške razgovore, jer je Mjesec u konjunkciji sa Saturnom u Ribama. Iskoristite ovo vrijeme da se suočite sa svojim strahovima od odbijanja ili srama. Mogli biste otkriti da je otvoren i iskren razgovor o problemima najkorisnija stvar koju danas možete postići.

Vodenjak 

Zahvaljujući konjunkciji Mjeseca i Saturna u Ribama, sada je povoljan trenutak za uštedu novca. Pažljivo pregledajte svoje troškove i potrošnju. Potražite načine kako možete optimizirati svoj proračun i bolje upravljati financijama. Razmislite o smanjenju troškova za stvari koje rijetko koristite ili ih uopće ne koristite. Također, razmislite o otkazivanju pretplata na usluge koje više nisu potrebne ili željene.

Ribe 

Ovo je važan trenutak za tebe. Konjunkcija Mjeseca i Saturna u Ribama otvara ti oči prema novim perspektivama. Sposobnost da vidiš stvari iz drugačijeg kuta je dar koji dolazi iz dubina svemira. Kada stekneš novo razumijevanje o sebi ili drugima, rasteš. Preporučujem da zabilježiš svoje spoznaje u dnevnik kako bi lakše obradio današnje lekcije.

 

 

 

Horoskop