Imaxtree by Launchmetrics
Imaxtree by Launchmetrics //

Blizanci su poznati po svojoj znatiželji, komunikativnosti i brzim promjenama raspoloženja, a ova energija će se sada proširiti na sve nas. Očekujte da će danas biti obilje interakcija, razmjene ideja i spontanih susreta koji će dodatno oživjeti svakodnevnicu.

Ovan 

Danas ćete se osjećati moćno na poslu. Zahvaljujući povezanosti Marsa i Saturna u Ribama, imate energiju sreće koja će vam pomoći da jasno odredite prioritete. Prepoznat ćete što treba riješiti odmah, a što može pričekati. Ulazak Mjeseca u Blizance označava početak poslovnog perioda za vas. Kroz sljedeća dva dana otvara se prozor mogućnosti za učinkovitu i jasnu komunikaciju. Idealno je vrijeme za slanje e-pošte, izradu izvješća, potpisivanje ugovora te održavanje sastanaka s višim rukovoditeljima. 

Bik 

Pokazujete izvanrednu vještinu u rješavanju pravnih pitanja, sporova i sukoba. Zahvaljujući Veneri koja se nalazi na položaju koji poboljšava vašu sreću u sudnici, vaš uspjeh u legalnim pitanjima je naglašen. Danas ćete doživjeti prilive novca iz različitih izvora, dok Mjesec ulazi u Blizance, aktivirajući vašu solarnu kuću prihoda, osobnih vrijednosti i resursa. Novac koji vam je dugovan može biti vraćen tijekom ovog tjedna, možda čak i prije roka. Danas je povoljan dan za komunikaciju s financijskim savjetnicima koji nadziru vaša ulaganja. Trebate biti oprezni zbog retrogradnog Merkura, pa izbjegavajte ljude sklonije tračanju. Također, mogućnost otkrivanja neprijatelja je povećana.

Blizanci 

Danas je važno istaknuti svoju natjecateljsku stranu, Blizanci. Možda ćete osjetiti potrebu za borbom za svoje ciljeve. Ulazak Mjeseca u vaš znak donosi dodatnu dozu osobne energije, potičući vas da se posvetite obavezama i brinete o osobnim zadacima. Ako imate slobodan dan, iskoristite ga za organiziranje svoje spavaće sobe i osigurajte si vreme za opuštanje. Poslušajte klasičnu glazbu i provedite vrijeme u prirodi kako biste razbistrili misli i postavili namjeru za mjesec koji je pred vama.

Rak 

Kao znak koji je pod vladavinom Mjeseca, osobito ste osjetljivi na njegove promjenjive energije. Današnji dan bi mogao započeti s osjećajem hitnosti jer Mjesec napušta stabilnost Zemljanog Bika i ulazi u dinamični zračni znak, Blizance. Budući da Blizanci upravljaju vašom kućom skrivenih neprijatelja, važno je biti oprezan s onima za koje sumnjate da nisu pouzdani. Ako imate suradnike sklonih tračanju ili osvetoljubivosti, nastojte ih izbjegavati kad god je to moguće. Zaštitite svoju energiju od članova obitelji sklonih svađama - možda biste danas trebali propustiti pozive ili zanemariti poruke. Važno je pažljivo pratiti svoje emocije kako biste osigurali da dan prođe što bolje, bez obzira na izazove koji se mogu pojaviti.

Lav 

Jeste li skloni podučavanju? Osjećate li se inspirirano da budete mentor nekome? Danas će se aktivirati vaša želja da pomognete drugima, posebno kada Sunce dostigne magični 22. stupanj u Ovnu. Ovo je izvanredan dan za dijeljenje savjeta putem društvenih mreža i pružanje podrške drugima. Vaša prijateljska narav dolazi do izražaja dok Mjesec ulazi u vaš sektor prijateljstva. Šaljete najtoplije vibracije, što drugi primjećuju. Ako imate neki događaj večeras, vrlo je moguće da ćete postati središte pozornosti. Pripremite posjetnice ili podatke za kontakt kako biste ostali povezani s ljudima koje sretnete.

Djevica 

Umjesto da zadržite sve svoje misli za sebe, zapišite ih ili podijelite s prijateljem kako biste spriječili iscrpljujuće prekomjerne razmišljanje. Današnji retrogradni Merkur je na vašem 22. stupnju u Ovnu, što može staviti fokus na tajne strahove. Važno je biti prisutan u sadašnjem trenutku. Ulazak Mjeseca u Blizance naglašava vaš sektor karijere. Danas možete biti inspirirani vrlo maštovitim i kreativnim idejama. Mogli biste osmisliti izvanredan kutak za novi projekt ili razmišljati o rješenjima za problem koji trebate riješiti. Ipak, razmotrite smanjenje unosa kofeina jer bi vaš živčani sustav mogao biti preopterećen. Umjesto toga, pokušajte piti više vode.

Vaga

Moguće je da danas dobijete dar od rođaka ili nekoga tko vam je ranije pružio podršku. Zahvaljujući snažnoj poziciji Venere, danas je povoljan dan za započinjanje novih projekata ili obavljanje zadataka koji zahtijevaju puno energije. Također je idealan dan za planiranje putovanja, pripremu vozila za putovanje ili podnošenje zahtjeva za novu putovnicu. Ako imate planove za međunarodna putovanja, danas se fokusirajte na pripremu za putovanje.

Škorpion 

Koji je vaš koncept uspjeha? Je li to život u prekrasnom domu, kupovanje luksuznih predmeta ili uživanje u više slobodnog vremena? S obzirom na vašeg vladajućeg planeta, Plutona, na stupnju Bika, vaša pozornost će se danas usmjeriti na financijske aspekte. Ulazak Mjeseca u Blizance aktivira vašu solarnu kuću visokog obrazovanja, pa ako razmišljate o započinjanju novog projekta izvan vaše zone udobnosti, ovo je idealan dan za početak. Imat ćete olakšan pristup istraživanju i resursima koji su vam potrebni. Također je odlično vrijeme za posjet knjižnici ili referentnoj biblioteci.

Strijelac

Danas imate sposobnost manifestirati ono što vam je potrebno. Jupiter je na stupnju koji omogućuje ostvarenje vaših snova. Kako biste privukli više sreće u svoj život, preporučuje se nošenje ljubičaste boje. Mjesec ulazi u Blizance, aktivirajući vašu solarnu kuću obveza. Mogli biste upoznati nekoga pod neočekivanim okolnostima i osjetiti povezanost s tom osobom. Danas biste mogli doživjeti nešto neočekivano. 

Jarac 

Danas ćete imati priliku doživjeti mogućnost privlačenja onoga što vam je potrebno. Vaš potencijal za financijski dobitak će biti maksimalno iskorišten. Ulazak Mjeseca u Blizance donosi radost u obavljanju svakodnevnih obaveza. Ovaj dan je idealan za planiranje budžeta i uspostavljanje rutina koje će vam pomoći u uštedi novca. Moći ćete bolje pratiti svoje troškove kako biste mogli napraviti financijske prilagodbe i ostvarili više uštede (ili ulaganja).

Vodenjak 

Osjećate želju za slobodom, Vodenjaci. Težite slobodi da radite ono što želite. Spremni ste za planiranje putovanja, a Uran, vaš vladajući planet, potiče vaša filozofska istraživanja, obrazovne snove i sve veće putne avanture koje priželjkujete. Ulazak Mjeseca u Blizance donosi dan ispunjen radošću. Ovo je vrijeme za uživanje u umjetničkim aktivnostima. Upalite omiljenu glazbu, plešite ili se bavite kreativnim hobijima. Dopustite sebi da se prepustite inspiraciji i izrazite svoju kreativnost na najbolji način.

Ribe 

Moguće je da se nađete na raskrižju u vašem životu, karijeri ili vezi. Utjecaj Neptuna može otežati jasno sagledavanje sljedećeg koraka, stoga nemojte žuriti s odlukama. Pažljivo razmatranje mogućnosti može vam pomoći da sredite svoje misli u ovom trenutku. Ulazak Mjeseca u Blizance usmjerava pažnju na autoritete. Danas je povoljan dan za slušanje savjeta, čak i ako se s njima ne slažete. Možda nećete odlučiti slijediti tuđe preporuke, ali možete izvući mudrost iz slušanja bez straha.

Horoskop