Marine Serre
Launchmetrics //

Marine Serre

Ova tranzicija naglašava važnost emotivne povezanosti i intuitivnog razmišljanja. Za različite horoskopske znakove, ova promjena može imati različite učinke, potičući ih na dublje istraživanje unutarnjih osjećaja i potreba

Ovan 

Važno je biti oprezan kada osjećate potrebu za odvajanjem vremena za sebe. Ulazak Mjeseca u znak Riba naglašava važnost vašeg unutarnjeg svijeta i skrivenih izazova. Sitnice mogu ometati vaš dan i smanjiti vaš fokus. Umjesto da se samo povodite, ključno je uspostaviti strukturu. Imati snage reći 'ne' može biti spasonosno za vas. 

Bik 

Neki odnosi napreduju dok drugi slabe i na kraju propadaju. Mjesec ulazi u znak Riba, stavljajući naglasak na vaše društvene krugove, posebno one koje se tiču vaših poslovnih veza. Moguće je da će biti izazovno razlučiti jesu li obećanja ispunjena ili je li određena osoba potpuno angažirana ili se povukla iz partnerstva. Pitajte, ali prvenstveno vjerujte svojoj intuiciji.

Blizanci 

Iako vam posao može donositi zadovoljstvo, čak i u najpovoljnijim situacijama, postoje dani kada biste radije ostali kod kuće. Mjesec ulazi u znak Riba, naglašavajući vašu karijeru i društveni status. Možda se suočavate s izazovom održavanja produktivnosti i osjećajem da biste radije odahnuli. Ipak, usredotočite se na važne zadatke s odlučnošću, a manje hitne stvari možete odgoditi za kasnije.

Rak 

Sanjaj malo! Mjesec ulazi u znak Riba, naglašavajući vaše obrazovne ambicije. Većina velikih postignuća počinje s hrabrim snom i čvrstom odlukom. Dopustite si sanjariti i težiti za visinama, a ako vam treba podrška - razmislite o stjecanju certifikata ili pohađanju tečaja koji će vam pružiti dodatnu prednost. S obiljem resursa za online učenje, možete doseći nove horizonte!

Lav 

Razmišljate o različitim opcijama i imate rezervni plan. Mjesec ulazi u znak Riba, stavljajući naglasak na vaše zajedničke resurse. Ovo može značiti kašnjenje ili iznenadne promjene koje otežavaju postizanje vaših ciljeva. Ako putujete, oslonite se na svoju snalažljivost. Ako očekujete financijsku pomoć od prijatelja, ne odustajte od traženja rješenja i samostalnog pronalaženja onoga što vam je potrebno.

Djevica 

Razmatrate li ostati vjerni trenutnom planu? Mjesec ulazi u znak Riba, naglašavajući vaše obveze. Moguće je da ćete promijeniti mišljenje zbog novih informacija koje vas zbunjuju. Nedostatak jasnoće može doprinijeti vašem osjećaju nesigurnosti u vezi s nekim koga volite.

Vaga 

Iako su neke navike izvrsne na kratke staze, možda ne zadovoljavaju vaše dugoročne potrebe. Mjesec ulazi u znak Riba, stavljajući naglasak na vaše dnevne rutine i obveze. Spremni ste pregledati i promijeniti način na koji se nosite s nekoliko aspekata vašeg života. Ovo može biti vrijeme za ponovno otkrivanje i dublje upoznavanje sa sobom. Nemojte žuriti s procesom, već dopustite sebi da rastete postupno.

Škoprion 

Dajte mašti na volju i uživajte u igri. Mjesec ulazi u znak Riba, naglašavajući vašu kreativnost. Isprobajte nove ideje i eksperimentirajte. Dopustite si da razmišljate izvan ustaljenih okvira. Nikada ne znate kada će vaša kreativnost biti od koristi. 

Strijelac 

Pružite si podršku okružujući se ljudima koji vam donose emocionalnu dobrobit. Mjesec ulazi u znak Riba, fokusirajući se na vaš dom i obitelj. Moguće je da ćete osjećati distancu u odnosu s nekim ili da vaše interakcije djeluju kao da su iz drugog svijeta. Možda težite pozitivnom pristupu te želite da ta osoba donese optimizam.

Jarac 

Budite transparentni i neposredni u komunikaciji. Mjesec ulazi u znak Riba, naglašavajući važnost vaše komunikacije. Telefonski razgovori imaju prednost pred tekstualnim porukama. Umjesto da šaljete poruke radi razjašnjavanja detalja o sastancima ili planovima, odaberite telefon i nazovite osobu direktno.

Vodenjak 

Danas nije povoljan dan za rizične uloge. Mjesec ulazi u znak Riba, fokusirajući se na vaše financije i ulaganja. Važno je biti oprezan i ne oslanjati se na sreću kao glavni faktor u očekivanju velikog dobitka, posebno kupnjom više srećki. Sreća može biti varljiva - može izgledati blizu, ali zapravo biti nedostižna.

Ribe 

Dublje istražite svoju unutrašnjost. Mjesec ulazi u znak Riba, stavljajući naglasak na vaš osobni rast i identitet. Ovo je vrijeme za samospoznaju i istraživanje različitih aspekata vašeg života. Možda ćete osjetiti povećanu maštovitost i interes za umjetnost, zanate, glazbu i marketing.

 

 

 

Horoskop