imaxtree by launchmetrics //

Ovan 

Bio je ovo naporan mjesec! Sada kada se Sunce priprema napustiti vaš horoskopski znak, vrijeme je da stvari stavite u novu perspektivu. Posljednjeg dana sezone Ovna, razmislite o svim osobnim projektima i idejama na koje biste se željeli usredotočiti u sljedećih 30 dana. Razmislite o tome što vam može najviše pomaknuti život naprijed, usmjeravajući se prema profitabilnosti.

Bik 

Stegnite čvorove! Dok se bliži kraj sezone Ovna, vrijeme je da se usredotočite na svoje snage. Iako će uvijek biti aspekata koji vam možda nisu po volji ili koje želite promijeniti, usmjeravanje pažnje na njih donosi negativnu energiju. Umjesto toga, fokusirajte se na pozitivne aspekte i pozitivne promjene koje želite privući u svoj život.

Blizanci 

Promislite o svojim prijateljstvima, Blizanci. Posljednji dan sezone Ovna je prilika da pregledate kvalitetne odnose koje ste njegovali od početka godine. Izrazite zahvalnost pojedincima koji su uložili u vaš život. Gdje god je moguće, povežite se s drugima. Tražite preporuke i budite spremni ponuditi nešto zauzvrat.

Rak 

Kako biste voljeli da se razvija vaša karijera? Na posljednji dan sezone Ovna, razmislite o ažuriranju svog životopisa i istraživanju novih mogućnosti u drugim tvrtkama. Možda ćete pronaći poziciju koja vam donosi bolji položaj, veću plaću ili povlastice. Ako ste zadovoljni trenutnim radnim mjestom, možda biste htjeli pronaći nove prilike kako biste poboljšali svoj ugled i unaprijedili se na pozitivan način.

Lav 

Posljednji dan sezone Ovna pravo je vrijeme za razmišljanje o budućnosti. Postigli ste mnogo sjajnih stvari ove godine, stoga je sada pravo vrijeme za mini pregled svog života dok se pripremate za početak sezone Bikova. Razmislite o odabiru knjige koju biste željeli pročitati kako biste istražili temu koja vas zanima ili možda planirajte krstarenje ili međunarodno putovanje.

Djevica 

Posebni trenuci su za dijeljenje s drugima, Djevice. Na posljednji dan sezone Ovna, isplanirajte poseban dan s nekim koga volite i u čijem društvu uživate, nekim tko vam je blizak i u koga imate povjerenja. Iskoristite priliku da se međusobno bolje upoznate i podijelite što se događa u vašim životima. Tko zna? Možda ćete otkriti projekt na kojem biste mogli surađivati prije kraja godine.

Vaga 

Posljednji dan sezone Ovna ne želite provesti zatvoreni ili izbjegavati društvo, posebno ako se nadate susretu s nekim posebnim. Ovo je dan pun mogućnosti za ljubav. Možda ćete sresti nekoga neočekivanog. Mogli biste se povezati sa zanimljivom osobom putem aplikacije za upoznavanje ili dok ste vani s prijateljima.

Škorpion 

Uvijek je vrijeme za novi početak. Na posljednji dan sezone Ovna, možda ćete osjetiti potrebu za promjenama u vašem životu. Možda primijetite da vaša rutina može biti poboljšana ili da vam čak mala promjena može donijeti velike koristi, otkrivajući potrebu za promjenom koju do sada možda niste prepoznali.

Strijelac

Dopustite si da budete kreativni i istražite različite aktivnosti kako biste vidjeli u kojima uživate. Na posljednji dan sezone Ovna, možete započeti novi umjetnički projekt. Možda vas privlači crtanje, bojanje vaše sobe ili pisanje pjesme. Neka vaša mašta slobodno teče!

Jarac 

Udobnost doma je neprocjenjiva. Na posljednji dan sezone Ovna, zaslužujete uživati u svemu što vam donosi radost i nadu. Bilo da se radi o omiljenom paru traperica ili udobnoj trenirci, širokom džemperu ili ukusnom domaćem obroku, male stvari u životu donose veliku udobnost.

Vodenjak

Oslobađanje tereta i otvoreni razgovor mogu biti osnažujući. Na posljednji dan sezone Ovna, možete imati iskren i otvoren razgovor s nekim koga volitSe. Možda ćete trebati planirati neko vrijeme za to, pa odvojite sat ili dva kako ne biste osjećali pritisak zbog drugih obveza i kako nitko od vas ne bi bio u žurbi. 

Ribe

Na kraju sezone Ovna, budite oprezni s novčanim izdacima, čak i ako smatrate da je to za dobru svrhu. Tražite najbolje ponude i, ako je moguće, odgodite nepotrebne kupnje dok retrogradni Merkur ne završi sljedeći tjedan.

Horoskop