Dua Lipa
Profimedia //

Dua Lipa

Dua Lipa ne prestaje sa svojom slay erom koja je, srećom, zahvatila i našu državu prošlog mjeseca. Istu sreću su ovog vikenda imali i posjetitelji Glastonburyja, jednog od najpoznatijih glazbenih festivala na svijetu koji se tradicionalno održava u britanskom Somersetu.

Za razliku od svoje Radical Optimism turneje, Dua je posebno za publiku na Glastonburyju napravila nekoliko instrumentalnih i soničnih izmjena na svojim hit pjesmama, među kojima se nalazi njih 15 koje su se probile u Top 40 svih svjetskih glazbenih ljestvica. Pred sam nastup je izjavila kako je htjela cijeli Glastonbury pretvoriti u ogromni noćni klub na otvorenom, a iz priloženog itekako možemo vidjeti da joj je to pošlo za rukom. Na pozornici joj se u jednom trenutku pridružio i Kevin Parker, poznatiji kao Tame Impala, s kojim je izvela njegov bezvremenski hit The less i know the better.

Dua se u sred svoje izvedbe svog hita Be the one spustila u publiku koja je s njom u glas pjevala jedan od njenih najvećih hitova. Kako kaže, ovaj trenutak je manifestirala cijelu svoju karijeru. Kako je njen set bio početkom festivala, Dua je ostatak svog vremena iskoristila za odmor, te je potom viđena kako se ludo zabavlja sa svojim partnerom u pop-up gay klubu u sklopu festivala. Kupila nas je, manifestiranje se zaista isplati.

Pop kultura