//

Jedna od najboljih stvari kod ljetnih outfita je njihova jednostavnost. Kako biste uspješno kreirali chic outfit, dovoljan vam je svega jedan upečatljivi detalj poput komada nakita, šešira ili torbice. Ne znam za vas, ali moj odabir je nekako uvijek zadnja stvar s ovog popisu jer mislim da torbica ima tu moć da potpuno transformira i najobičniju bijelu haljinu. Naravno, tu veliku ulogu ima i funkcionalnost koju manje-više svaka torba sa sobom nosi, ali budući da nam u toplijim mjesecima nije potrebno toliko stvari, onda nekako u fokus stavljamo manje modele koji su cijelu godinu u sjeni onih predimenzioniranih.

Ali, naravno da postoji ali... Brojne žene, uključujući i mene, i dalje nose sve te nepotrebne stvari. Možemo li se onda složiti da je torba srednje veličine najbolji ljetni odabir? E, pa ako ste u potrazi za jednom takvom, onda ste na pravom mjestu jer sam listajući nove kolekcije poznatih brendova naišla na savršenu Massimo Dutti torbu s resama srednje veličine koja će nesumnjivo podignuti svaki ljetni look.

Što je izdvaja?

Već na prvi pogled jasno vam je da je izgled ove torbe potpuno drugačiji od svih drugih modela iz aktualne ponude. Vanjski sloj torbice napravljen je od 100% goveđe kože, a karakteriziraju je nejednake rese koje su nekim čudnim redoslijedom raspoređene duž cijele torbe. Ručka je dizajnirana tako da je možete nositi ili preko ramena ili kao clutch model, a za sada je još uvijek dostupna samo u bijeloj boji.

Jedini problem koji ima je cijena od 349 eura koju po mom mišljenju ne opravdava toliko ni evidentna kvaliteta izrade. No, ako uzmemo u obzir dimenziju i dizajn, svakako bih je ostavila na listi željenih predmeta koji su apsolutni must have ovoga ljeta.

 

Moda