Miu Miu
Launchmetrics //

Miu Miu

U Zari smo pronašli savršene sandale za nadolazeću ljetnu sezonu. Sandale su lakirane u bordo boji, a krase ih zanimljivi remenčići s kopčama koje inače viđamo na sandalama i cipelama s potpisom brendova poput Miu Miu i Aquazzura. Vežu se oko gležnja i tanke su pete, što im daje dodatni dojam elegancije. Ove sandale podignut će svaku kombinaciju, a mogu se kombinirati na hlače i na lagane ljetne haljine.

Bordo boja jedna od onih koje su obilježile prošlu zimsku sezonu, a sigurni smo da će i u ljetnoj sezoni biti pravi hit. Još od Gucci Ancora kolekcije, zagasite nijanse crvene poput bordo i trule višnje su se sve više počele pojavljivati u high street ponudi, posebice na modnim dodacima i cipelama. Još je rano reći za ovu boju da je u potpunosti passe, a vjerujemo kako će se ona itekako dobro uklopiti u sve naše ljetne kombinacije s dobro pripremljenim potamnjelim tenom.

High street brendovi poput Zare i Manga su odavno poznati po tome da za svoje kolekcije vole uzimati inspiraciju od luksuznih dizajnerskih brendova, tako su i ovog puta bili inspirirani Miu Miu Crimson i raznim drugim trendy cipelama koje smo vidjeli na prijašnjim tjednima mode diljem svijeta.

Visina potpetice je 7,5 centimetara, što nije previše zahtjevno, pa ćete u ovim sandalama moći izdržati cijelu večer bez presvlačenja u ravne cipele. Ne znamo za vas, ali ove će se cipele zasigurno pronaći u našim koferima pred nadolazeće godišnje odmore!

Moda