Eucerin
Fotografije: Promo //

Eucerin

Hijaluronska kiselina sprječava gubitak vlage iz kože, što je od vitalnog značaja za njezinu hidraciju, posebno tijekom vrućih ljetnih dana. Kao snažan humektant, hijaluronska kiselina djeluje poput magneta, privlačeći vodu na površinu kože. Svakodnevna njega kože lica obogaćena hijaluronskom kiselinom pomoći će održati kožu hidriranom, zdravom i odgoditi vidljive znakove starenja.

Trenutno osvježenje kože u svakoj prilici

Dobro hidrirana koža je glatka, podatna i blistava. Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster pruža trostruki učinak: trenutno povećava vlažnost, održava hidraciju kože do 24 sata i ispunjava fine linije i bore. Klinički i dermatološki dokazano je prikladan za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upija, ostavljajući kožu glatkom i zdravom.

Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster sadrži samo 11 sastojaka, kombinirajući dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari prirodno se proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost. U formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože, pružajući joj trenutnu, intenzivnu vlagu i povećava hidraciju kože do 24 sata.

Dodatna hidracija i njega tijekom dana

Kada vam je tijekom dana potrebna dodatna hidracija i njega, nanesite Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo. Ovaj jedinstveni sprej trenutno otpušta hijaluronsku kiselinu u obliku osvježavajuće maglice, omogućujući umirenje i hidraciju kože bilo kada i bilo gdje. Poboljšava hidracijski sustav kože, ravnomjerno raspoređuje vodu, zadržava vlagu te čini kožu glatkom i blistavom. Sprej se brzo upija i pogodan je za višekratnu upotrebu tijekom dana.

Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo učinkovit je i kada se koristi neposredno nakon nanošenja šminke, čineći je dugotrajnijom i prirodnijeg izgleda bez suhih dijelova.

Vaša ljetna rutina za zdravu i lijepu kožu

1. Korak: Kožu temeljito očistite s odgovarajućim sredstvom za čišćenje.

2. Korak: Pružite koži dodatnu hidraciju s Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom. Možete ga koristiti ujutro i navečer.

3. Korak: Nanesite hidratantnu kremu koja uz anti-age učinak pruža i zaštitu od sunca poput Eucerin Hyaluron-Filler dnevne kreme sa SPF 30 za sve tipove kože.

4. Korak: Za dodatno osvježenje tijekom dana, pošpricajte Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo koji pruža trenutačnu, dugotrajnu hidraciju i umiruje iritacije izazvane suhoćom.

Ljepota