kiera knightley
Chanel //

kiera knightley

Prikazana u legendarnoj opernoj kući, Chanelova kolekcija slavi i modu i izvedbu, ispreplićući svjetove visoke mode i opere u mjestu koje je ključno za povijest i estetiku kuće. Pod umjetničkim vodstvom Christophe Honoréa, Palais Garnier je transformiran u  spektakularnu modnu pozornicu koja ja naglasila raskoš i sofisticiranost najnovijih kreacija brenda, a ovaj modni spektakl su iz prve ruke imale priliku vidjeti brojne zvijezde poput Naomi Campbell, Keire Knightley, Vanesse Paradis, Angèle Van Laeken i dr.

Moramo priznati da, iako je bilo više dobrih look-ova, najviše nas je oduševio onaj Naomi Campbell. Slavna manekenka zablistala je u srebrenom kompletu brenda koji se sastojao od midi pencil suknje i kratke jakne. Cijeli look upotpunila je visećim dijamantnim narukvicama i chic crnim salonkama te predimenzioniranim sunčanim naočalama. 

Uz nju, dojmio nam se i izgled belgijske kantautorice Angèle Van Laeken koja je odjenula Chanel kombinezon od trapera. Kombinezon je savršeno pristajao uz Angèlinu bob frizuru kao i mini Classic Flap torbicu u tamnoplavoj boji. 

Keira Knightley i Vanessa Paradis također su uveličale događaj i to kombinacijama koje su čista suprotnost jedna drugoj. Tako se Keira odlučila za baletnu haljinu u bijeloj boji koja je savršeno odgovarala tematici kolekcije, a Vanessa je izabrala nešto suptilniji look, odnosno fine crne hlače visokog struka i lepršavi, prozirni top. 

Bilo je tu još nekoliko zanimljivih modnih odabira poput onoga Zhou Xun i Sadie Sink, pa u nastavku donosimo fotografije onih najupečatljivijih!

Moda