Launchmetrics //

Jesen je savršeno vrijeme za stvaranje capsule kolekcije koja kombinira stil, funkcionalnost i dugovječnost. Capsule garderoba podrazumijeva odabir ključnih komada koji se lako kombiniraju i s pomoću koji se stvara više različitih outfita. Stoga je ulaganje u kvalitetne capsule komade itekako isplatljivo, evo na koje svakako morate obratiti pažnju:

1. Oversized sako

Paris str S25
Launchmetrics //

Paris str S25

Sako oversized kroja jesenski je must have. Idealno se kombinira s trapericama visokog struka ili pletenim haljinama, a najpoželjniji je onaj od vune ili pamuka u neutralnim bojama poput sive, smeđe i bež  jer se može nositi na gotovo sve. Osim što je praktičan, oversized sako daje dozu elegancije i strukture u svakodnevne outfite, pa je to samo još jedan razlog zbog kojeg ga obožavamo.

sako 79,99 eur
mango //

sako 79,99 eur

SAKO OD PREVRNUTE KOŽE 188 EUR
SOURCES UNKNOWN //

SAKO OD PREVRNUTE KOŽE 188 EUR

2. Kaput 

Launchmetrics //

Ove jeseni biramo kapute s čistim linijama, po mogućnosti od vune ili kašmira. Također, ove sezone su u posebnom fokusu kaputi s plaštom, kao i baloneri, posebno oni u čokoladnoj nijansi. 

Kaput
max mara //

Kaput

3. Dolčevita 

Paris str S25
Launchmetrics //

Paris str S25

Dolčevita, ili rolka, jedan je od bezvremenskih komada koji nikada ne izlazi iz mode. Volimo je zbog jednostavnosti i praktičnosti, a na jesen biramo one koje su taman dovoljno debele, da preko njih možemo prebaciti spomenuti oversized sako ili kaput.

Massimo Dutti
Massimo Dutti //

dolčevita

4. Kožne čizme do koljena

launchmetrics //

Jesen je nezamisliva bez dobrog para kožnih čizama. Trenutno modeli do koljena dominiraju ulicama, pa je ulaganje u jedne takve čizme svakako investicija koja će trajati sezonama. U posebnom su fokusu one od brušene kože koje su idealne, kako za dnevne, tako i za večernje prilike. 

filippa k
zalando //

filippa k 786 eur 

5. Pletena haljina

Paris str S25
Launchmetrics //

Paris str S25

Jedan od najudobnijih i najpraktičnijih komada za jesen je pletena haljina. Birajte modele od vune ili mješavine pamuka, u neutralnim tonovima poput krem, sive ili tamnoplave, koje se mogu stilizirati s različitim modnim dodacima i koje su idealna je za slojevito odijevanje.

6. Traperice ravnog kroja

Launchmetrics //

Ove traperice laskaju figuri, pružaju udobnost i lako se kombiniraju s različitim komadima odjeće. Naš favorit već godinama su one u tamnijem denimu koje idu super s kitten štiklama ili čizmama. 

7. Torba srednje veličine

Paris str S25
Launchmetrics //

Paris str S25

Klasična torba srednje veličine koja odgovara svim prilikama također je komad u koji uvijek vrijedi uložiti. Ove jeseni biramo modele od kvalitetne kože u bordo ili smeđoj boji. Ova torba mora biti dovoljno velika da u nju stanu sve osnovne potrepštine, ali dovoljno elegantna da je možete nositi i na poslovne sastanke ili večernje izlaske.

 

Moda