Launchmetrics //

Ušli smo u listopad, uz rujan, meni osobno najdraži modni mjesec. Iako smo gotovi  s Tjednima mode, listopad je pravo vrijeme da se reflektiramo na sve trendove koje smo do sada vidjeli i da ih prilagodimo svom stilu i preferencijama. Uz to, listopad je mjesec kada napokon krećemo s igrom koja se zove slojevito odijevanje. Ova igra je pravi pokazatelj naše sposobnosti kombiniranja modnih komada u smislenu cjelinu i pomaže nam da fokus stavimo na sve dosadašnje favorite poput čizama od brušene kože, kaputa s plaštom, vrećastih predimenzioniranih torbi i dr. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alison Toby (@alisontoby)

Što nosimo u listopadu?

Dominacija smeđe i bordo boje nastavit će se i u listopadu, što znači da će se u našim shopping košaricama pronaći baloneri, kaputi i jakne u nijansama čokolade i vina. Brušena koža i dalje je jedan od najpoželjnijih jesenskih materijala, kao i pamuk, pa u listopadu biramo pamučne haljine dugih rukava koje su uz dobar kožni remen savršen izbor za svakodnevne aktivnosti. Također, vunene hlače na crtu su jesenski must kave, kao i kožne hlače i maxi suknje koje nosimo uz špicaste gležnjače.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Napokon je došlo vrijeme i za dolčevite koje obožavamo, a s obzirom na temperature, sredinom mjeseca bi u fokusu mogli biti i crunchy puloveri koje nosimo u kombinaciji sa shearling jaknama. Sve u svemu, ako su jesenski lookovi vaš forte, onda je listopad vrijeme kada se uistinu možete poigrati s onim najboljim što jesenska moda nudi, a evo koji će vam dizajnerski i high street komadi u tome pomoći: 

Kravata 85 eur
Patrizia Pepe //

Kravata 85 eur

shearling kaput 479 eur
SEVENTY VENEZIA //

shearling kaput 479 eur

//
Naušnice 195 eur
Patrizia Pepe //

Naušnice 195 eur

Polo majica 275 eur
SEVENTY VENEZIA //

Polo majica 275 eur

Kaput 89,99 eur
Mohito //

Kaput 89,99 eur

sako 79,99 eur
mango //

sako 79,99 eur

Moda