Launchmetrics //

Vjetrovke su se vratile u velikom stilu ove sezone. Praktične, moderne i savršene za promjenjivo jesensko vrijeme koje nas očekuje ovaj vikend, vjetrovke su statement komad koji osim što štiti, podiže svaki outfit. Prvi put su postale popularne tijekom 80-ih i 90-ih, kao dio sportske opreme, a danas ih možete pronaći u nešto suvremenijim izdanjima, od klasičnih modela s patentnim zatvaračem, do oversize varijanti s kapuljačom.

Launchmetrics //
Launchmetrics //

Kako stilizirati vjetrovku?

Za opušteni dnevni look, vjetrovku možete kombinirati s trapericama, basic majicom i chunky čizmama. Ako više preferirate sportski stil, vjetrovka se savršeno uklapa i uz trenirku ili capri hlače te tenisice i bucket kapu. Za nešto sofisticiraniji look, kombinirajte vjetrovku s elegantnim hlačama ili suknjom visokog struka. Oversize modeli vjetrovki odlično idu uz gležnjače, a idealan su odabir i za slojevito odijevanje, što je ključni element jesenske mode. Nosite je preko džempera ili laganog pletiva, a ispod možete dodati košulju ili majicu. Tako nećete kompromitirati dobar izgled, a bit ćete spremni za sve vremenske uvjete.

Launchmetrics //

Mnogi poznati brendovi, poput Nike, adidasa, The North Facea i Arketa u svojim kolekcijama nude vjetrovke u različitih stilova. Ove sezone popularni su modeli u neutralnim tonovima, ali ne nedostaje ni vibrantnih boja za one koji pate za vibrantnim ljetnim lookovima. Većina modela je vodootporna ili barem otporna na vjetar, a lagano se sklapaju, pa ne zauzimaju puno mjesta u ormaru ili koferu. Kao god, pripremite se na vrijeme jer ovaj vikend će vam dobra vjetrovka sigurno koristiti. Evo naših favorita: 

Elle Izbor

 

Moda