Launchmeetrics. //

Iako smo navikli viđati traper na klasičnim odjevnim komadima poput hlača i jakni, denim torbe sada su hit koji osvaja srca modnih zaljubljenika diljem svijeta. Ovaj povratak trenda iz prošlosti donosi kombinaciju starog i novog, pa su tako denim torbe savršeni dodatak za svakodnevne prilike.

Launchmeetrics. //
Launchmeetrics. //

Raznolikost stilova

Denim torbe dolaze u raznim oblicima i veličinama,. Najtraženije su klasične torbe s dugačkim ručkama i vintage denim ruksaci koji pružaju dovoljno prostora za svakodnevne potrepštine, dok su manje torbe s lancima ili resama savršen izbor za one koji žele minimalistički, ali upečatljiv dodatak za večernji izlazak. Iako je tradicionalna svijetlo plava boja trapera i dalje dominantna, dizajneri ove sezone eksperimentiraju s različitim nijansama, od tamnog trapera, do crnog i bijelog. Dodatni detalji poput zakovica, ili patchwork uzoraka daju torbama poseban karakter. 

Launchmeetrics. //
Launchmeetrics. //
Launchmeetrics. //
Launchmeetrics. //

Torba od trapera može neutralizirati elegantniji outfit ili naglasiti casual look, pa se kao takva savršeno uklapa u jesenje kombinacije. Idu odlično uz oversized pletene džempere, visoke čizme i traperice, ali i uz sportski stil koji uključuje dukserice i tenisice.

Launchmeetrics. //
Launchmeetrics. //
Launchmeetrics. //

Osim estetike, denim torbe također su dobar izbor za one koji razmišljaju o održivoj modi. Budući da je denim dugotrajan materijal, torbe od trapera mogu trajati godinama, a često se izrađuju od recikliranih materijala ili koriste održive tehnike proizvodnje. Ovdje se posebno ističu dizajneri. poput Isabel Marant i Stelle McCartney, no sve češće ih viđamo i kod high-street brendova, Zare, Manga i H&M-a. 

Jesen je definitivno vrijeme da se odvažite i dodate jedan od ovih neklasičnih modela u svoju kolekciju torbi:

Elle Izbor

Moda