Promo //

Kada ne znam koju boju laka za nokte odabrati u mom svijetu postoje samo dvije opcije. Jedna uključuju nježnu mliječnu boju, a druga odvažnu crvenu boju. Strašan paradoks znam, ali koliko god različite bile, ove dvije boje ipak imaju jednu poveznicu - s njima nikada ne možete pogriješiti. Obe spadaju u kategoriju vječnih klasika, a nude i brojne opcije kada govorimo o odabiru nijansi, okej mliječna možda i ne, ali crvena definitivno da.

Bez obzira na to jeste li ljubitelj suptilnih nijansi crvene ili preferirate upečatljive tonove, postoji savršena nijansa crvenog laka za svakoga. Kako je to obično slučaj s bojama, najlakši način da odaberete onu koja vam najbolje odgovara je prema tonu kože. Naravno, to ne mora značiti da ste ograničeni na tu nijansu, no ako ne znate za koju bi se manikuru sljedeće odlučili, možda vam ovi savjeti ipak pomognu u odabiru one savršene. Ne zaboravite da osim nijanse, kvaliteta laka za nokte također igra veliku ulogu. Izaberite visokokvalitetne lakove koji će vam pružiti dugotrajnu boju i sjaj.

Za svjetliji ten

Ako imate svijetli ten, birajte nijanse crvene koje imaju rozi podton, kako biste postigli kontrast. Topliji tonovi crvene, poput ružičastih ili svijetlih crvenih nijansi dodat će toplinu vašoj koži i stvoriti harmoničan izgled.

Esssie
Promo

Esssie

OPI
Promo

OPI

Za srednji i maslinasti ten

Srednji tonovi kože najbolje se slažu s dubljim nijansama crvene. Boje poput cigle, bordo ili tamnocrvene savršeno će istaknuti prirodnu boju kože i dodati sofisticiranost vašem izgledu.

Chanel
Promo

Chanel

Pla
Promo

Pla

Za tamniji ten

Tamniji tonovi kože slažu se s jarkom, živopisnom nijansom crvene. Također, odlično se slažu i sa zagasito crvenom poput bordo boje koja unosi dodir elegancije u svaki izgled.

Essie
Promo

Essie

Hermes
Promo

Hermes

Univerzalne nijanse

Postoje i neke univerzalne nijanse crvene koje odgovaraju svim tipovima kože. To su nijanse srednjeg intenziteta crvene koje imaju ravnotežu između toplih i hladnih tonova. Ove nijanse su savršen izbor ako niste sigurni koja boja najbolje odgovara vašem tenu.

Gucci
Promo

Gucci

OPI
Promo

OPI

 

Ljepota