Fotografija: Profimedia
//

Fotografija: Profimedia

Meghan Markle jučer je uzburkala digitalni svijet velikim povratkom na Instagram, no ovoga puta profil ne glasi na njezino ime, već na ime, kako navode strani mediji, Meghaninog najnovijeg lifestyle brenda American Riviera Orchard. Ovaj korak predstavlja značajan pomak u Meghaninoj karijeri nakon odricanja od kraljevskih dužnosti, a s obzirom na to da je Meghan već nekoliko puta najavila kako bi se uskoro mogla opustiti u nove poslovne vode, ovaj potez je dočekan s uzbuđenjem brojnih obožavatelja. 

Instagram brenda ne otkriva puno osim logotipa u zlatnoj boji koji je prikazan na šporko bijeloj pozadini i zagonetnog videa objavljenog na Instagram Storieu, u kojem Meghan slaže buket bijelih ruža i pokazuje svoje kulinarske vještine u prostoru koji izgleda kao kuhinja njezinog doma u Montecitu. Video, postavljen uz glazbu "I Wish You Love" Nancy Wilson, nagovještava estetiku koju American Riviera Orchard želi utjeloviti - eleganciju, jednostavnost i dodir sofisticiranosti.

Instagram Screenshot

Instagram Screenshot

Naziv "American Riviera Orchard" daje počast Meghaninom trenutnom boravištu Santa Barbari, često nazivanoj "Američka Rivijera" zbog svoje slikovite ljepote, živopisne gastro-scene i mediteranske klime, a na prvi pogled, ovaj novi potez izgleda kao produžetak Meghaninog prethodnog poslovnog pothvata, Tiga - popularnog bloga na kojem je dijelila uvide u različite aspekte životnog stila. Izgleda kako Meghan opet namjerava stvoriti platformu koja nudi pristupačan sadržaj utemeljen na njezinoj ljubavi prema detaljima, domaćinstvu i jednostavnim radostima života. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan.markle.official)

 

Osim lansiranja na Instagramu, Meghan i njezin suprug, princ Harry, također su obnovili svoju web stranicu Sussex.com ranije ove godine. Web stranica, koja ima veze s Meghaninim prethodnim blogom, oživljena je u suradnji s kanadskom digitalnom dizajnerskom agencijom Article, a nagađanja su da bi obnovljena stranica mogla imati neke dublje veze s ovim novim poduzetničkim pothvatom o kojem za sada još uvijek ne znamo puno. Kako bilo, poznavajući Meghan sigurno je riječ o nečemu velikom i značajnom.

Lifestyle