04/11/2024 Rihanna is spotted leaving the Nice Guy Restaurant in Los Angeles. The 36 year old singer and actress rocked an all-leopard print ensemble as she stepped out to celebrate friend Melissa Forde's 38th birthday. Melissa was pictured in a long bright red gown.**VIDEO AVAILABLE**,Image: 864262609, License: Rights-managed, Restrictions: NO usage without agreed price and terms. Please contact The Image Direct at sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Pictured: Rihanna, Melissa Forde, Credit line: TheImageDirect.com/The Image Direct/Profimedia
Profimedia //

Rihanna

Tjedan je počeo bombastično. Malo je reći, jer u ponedjeljak smo po prvi put u nekoliko godina doživjeli potpunu pomrčinu Sunca koja je bila vidljiva s naše hemisfere, no samo s Američkog kontinenta. Jedini s ove strane kugle koji su imali privilegiju vidjeti tračak pomrčine su dijelom bili Island i ogranci Ujedinjenog kraljevstva. Ipak, kako svako dramatično kretanje na nebeskom svodu ima utjecaja i na našu spiritualnu sferu, pomrčine Sunca su fenomeni na koje ne treba odmahnuti rukom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hector Vivas (@hvivas24)

Bombastične su bile i ovotjedne najave dva filma koja jedva čekamo gledati. Početkom tjedna smo imali priliku vidjeti novi trailer za film MaXXXine u kojem glumi već legendarna glumica horor filmova Mia Goth. Goth je, osim svog spektakularnog i vjernog glumačkog umijeća, poznata po tome što je njena velika obožavateljica Miuccia Prada, a zbog toga je već nekoliko puta hodala na viralnim Miu Miu revijama.

Mia Goth/MiuMiu FW23
Imaxtree by Launchmetrics

Mia Goth/MiuMiu FW23

Još je jedan trailer koji nam je svima zaokupio um i zbog kojeg smo se probudili nekoliko sati ranije. Joker: Folie a Deux je čudan, no uzbuđujuć dodatak DC Comics kinematografskom svemiru. Naime, u pitanju je mjuzikl. Da bi stvar bila još bizarnija, u cijeloj priči glavne uloge tumače već poznati Joker Joaquin Phoenix, a glavnu žensku ulogu i po svemu sudeći novu Harley Quinn će utjeloviti legendarna Lady Gaga. Trailer nas uistinu uvodi u njihov mali djelić svemira prepunog ludila, eksplozija, glazbe i potpunog kaosa. Novi Joker u kina dolazi već ove jeseni, a mi jedva čekamo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Bombastične su bile i vijesti kako je Rihanna zvijezda naslovnice aktualnog Interview magazina. Intervju u kojem je po prvi put progovorila o počecima njene ljubavi s A$AP Rockyjem, djeci, te obiteljskom životu je također popratio fantastični editorijal koji potpisuje Nadia Lee Cohen, jedna od najboljih i najtraženijih modnih fotografkinja današnjice. Kao i uvijek, njen je rad bio referenca na kultne i kreativne naslovnice šezdesetih godina, te je Rihanna na samoj naslovnici odjevena u nešto što podsjeća na habit časne sestre. Neočekivano, to je izazvalo lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama. Bilo kako bilo, za nas je ona zauvijek modna ikona!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Interview Magazine (@interviewmag)

U susjednoj nam Italiji uskoro kreće pravi modni spektakl. Velika izložba fotografija, pod pokroviteljstvom brenda Moncler, transformirat će kolodvor Milano Centrale u jedan od najvećih besplatnih muzeja na svijetu. Po prvi put u povijesti će čitav kolodvor biti transformiran u potpuno novi prostor koji će biti otvoren apsolutno svima, a sam transportni dio će, na sreću svih nervoznih stanovnika Milana, funkcionirati kao i do sada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Moncler (@moncler)

Dok svi žure, Zendaya samo niže modne uspjehe. Dok se i dalje nismo oporavili od Dina 2 press turneje, na kojoj je nosila legendarno Thierry Mugler robotsko odijelo, izgleda da ni turneja za film Challengers ne kaska previše za njom. Modni meč nam je servirala s custom Loewe komadu s teniskim lopticama na cipelama, a nastavila nas je oduševljavati s raznim modnim komadima po mjeri, ali i vintage Louis Vuitton i Vivienne Westwood modnim kombinacijama. Uvijek dva koraka ispred svih, barem što se tiče crvenog tepiha, jedno od njenih ovotjednih izdanja se zasluženo našlo u našoj rubrici Look tjedna!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Law Roach (@luxurylaw)

Za kraj, od lijepih vijesti izdvajamo kako je nedavno rodila Ena Čuček, mlada umjetnica i dizajnerica koju smo fotografirali za modni editorijal u našem aktualnom broju o održivosti i majčinstvu! Čestitamo na prinovi, a prekrasan editorijal snimljen u grandioznim prostorijama Arheološkog muzeja u Zagrebu možete pronaći na vašem obližnjem kiosku!

Lifestyle