unsplash
//

unsplash

Svaki od njih ima svoj jedinstveni način izražavanja emocija i izazivanja 'oluja' što ih čini zanimljivima, ali ponekad i zahtjevnima kada je riječ o odnosima. 

Blizanci 

Blizanci, znak koji simbolizira dualnost, mogu biti pravi majstori drame. Oni su poznati po svojoj promjenjivoj prirodi i sklonosti stalnim promjenama mišljenja. S Blizancima nikada ne znate na čemu ste. Njihova potreba za stalnim izazovima i komunikacijom često ih dovodi do situacija gdje dramatiziraju kako bi zadržali pažnju okoline. Njihove su drame često verbalne, pa će u trenutku velike tenzije zasuti sugovornika riječima, objašnjenjima i analizama, stvarajući kaotične situacije iz kojih se teško izvući.

Djevica 

Djevica, iako poznata po svojoj racionalnosti i kritičkom umu, iznenađujuće je sklona drami. Za razliku od Blizanaca, njezine drame proizlaze iz potrebe za perfekcijom. Svaka sitnica koja ne ide po planu može Djevicu izbaciti iz ravnoteže i uzrokovati dramske scene, pogotovo kad se osjeti neprihvaćenom ili neshvaćenom. Djevica može biti nevjerojatno oštra u svojim kritikama, a njezin perfekcionizam često vodi u napete i emocionalno nabijene situacije s bližnjima. Kada stvari ne idu kako je zamislila, Djevica je sklona preuveličavanju problema, čineći male nesavršenosti većima nego što uistinu jesu.

Lav 

Lav, kao kralj zodijaka, obožava biti u centru pažnje. Drama kod Lava često proizlazi iz njegove potrebe da bude viđen i priznat. Lav voli stvarati dramske scene kad osjeti da mu je ugrožena pozicija ili kada ne dobiva dovoljno pažnje i divljenja. Njegove su drame obično grandiozne, a Lav će učiniti sve da publika primijeti njegovo nezadovoljstvo. S obzirom na to da je Lav vatreni znak, njegove emocije su intenzivne, a reakcije brze i strastvene. Kada Lav osjeti nepravdu ili neadekvatnu pažnju, spreman je uprizoriti pravi emocionalni spektakl.

 

Horoskop