Imaxtree by Lounchmetrics
//

Imaxtree by Lounchmetrics

Bez obzira jeste li u potrazi za ljubavnim avanturama, tražite li profesionalni uspjeh ili samo želite proširiti svoje horizonte, astrološke prognoze za ovaj tjedan pružit će vam uvid u ono što možete očekivati. Pa zaronimo u dubine zvijezda i otkrijmo što nam horoskop donosi u nadolazećim danima!

Ovan 

Možda niste ni očekivali da će ovaj tjedan biti tako izazovan. Sami sebi ste postavili visoke standarde, osjećajući pritisak da morate djelovati kako biste postigli svoje ciljeve. Shvaćate da je travanj vrijeme za akciju i odlučno se krećete naprijed. Vaša brza odlučnost i hrabrost su ključni dok prihvaćate promjene. Ovaj tjedan će vam pomoći da shvatite da ne samo da su potrebne promjene u vašem životu, već je i vaša osobna transformacija neizbježna. Možda ste se osjećali zarobljeni u rutini i sada kad ste se oslobodili, otkrivate da ste išli u pogrešnom smjeru. Ovaj tjedan će vam pomoći pronaći svoj put i naučiti kako se preusmjeriti kako biste izbjegli ponavljanje istih grešaka. Datumi i tranziti koje trebate imati na umu su 8., 13. i 14. travnja. Ovi datumi označavaju ključne trenutke promjene u vašem tjednu. Posebno obratite pažnju na tranzite koji se odnose na ljubav i financije.

Bik 

Ovaj tjedan, Bik, plesat ćete uz ritam vlastitog bubnja. Osjećate duboko što je potrebno da biste bili sretni i počinjete shvaćati što ili tko stoji na putu tom napretku. Za većinu ljudi ovdje, fokus je na napretku, a u vašem slučaju, to se odnosi na disciplinu, diskreciju i koncentraciju. Iako duboko volite svog partnera, mogli biste shvatiti da je potrebno povući nekoliko granica kako bi odnosi bili harmonični. Ovaj tjedan naglašava važnost postavljanja granica. Ako želite ostvariti svoje ciljeve, bit će važno znati da vaš partner ima svoj put i nije nužno da ga stalno 'čuvate'. Važni datumi i tranziti koje trebate imati na umu su 8., 9., 11. i 12. travnja. Ovi datumi označavaju vrijeme za značajne promjene u vašem tjednu. Posebno obratite pažnju na tranzite koji se tiču ljubavi i financija: Mjesec u konjunkciji s Jupiterom, Mars u konjunkciji sa Saturnom, Mjesec u Blizancima i Mjesec u trigonu s Plutonom.

Blizanci 

Otkrit ćete da vam inspiracija ovog tjedna dolazi prilično lako. Jedino što bi vas moglo frustrirati jest to što se kreativni proces ne odvija brzo koliko biste željeli. Vi ste poput osobe vođene Merkurovom energijom. Cijenite jasnoću i znatiželjnošću gurate prema završetku, posebno kada je riječ o projektu na kojem radite. Volite biti produktivni, ali isto tako ne želite da sve traje predugo. Mlad Mjesec u Ovnu daje vam vjetar u leđa i potiče vas da donesete važne odluke u pravom smjeru. Energija ovog Mladog Mjeseca potiče vas na akciju i čim osjetite pokret, ne možete stati. Ovaj tjedan ne donosi samo kreativne ideje već vam omogućuje i brzi napredak u njihovoj realizaciji. Ovo je vrijeme napretka! 

Rak 

Ponekad se možete osjećati kao da samo održavate status quo, što bi moglo biti vaš osjećaj tijekom ovog tjedna. To nije nužno loše, jer to ukazuje da se, iako nema velikih promjena, ni trenutno stanje nije pogoršalo. Dakle, iako ste možda imali ambicioznije ideje za samopoboljšanje ovog tjedna, ako se morate privremeno povući s tim planovima, što je još jedan tjedan čekanja? Unatoč tome, imate sreće u ljubavi jer će se vi i vaš partner oporaviti nakon oštre svađe. Ono što će biti posebno ohrabrujuće za vas oboje jest spoznaja da ako možete prebroditi takve izazove i nastaviti dalje, imate izuzetno snažan odnos. Ovo je trenutak kada shvaćate da vaša veza ima trajnu vrijednost.

Lav 

Budimo iskreni. Zašto ne? Vaš ljubavni život je savršen primjer kako život može biti divan kada se sve slaže. Ovaj tjedan vi i vaš partner dijelite iste osjećaje, ciljeve i želje za budućnost. Iako to može zvučati očito, istina je da je ova harmonija nova za vas. Nije uvijek bilo tako jednostavno, ali zašto biste sada sumnjali u to? Vi ćete se nositi s tim. Ponijet ćete tu pozitivnu energiju ljubavi kamo god krenuli, što znači da ćete osjetiti pozitivne učinke na poslu, u zdravlju i u karijeri. Ono što nosite sa sobom ovaj tjedan je zarazno veselo raspoloženje koje oslobađa sve oko vas, čineći ih opuštenima i bezbrižnima kao kod kuće.

Djevica 

Ovog tjedna nadoknađujete izgubljeno vrijeme ili barem ono za što smatrate da je izgubljeno. To znači da ćete biti malo hrabriji i društveniji ovog tjedna. Imate mnogo toga za nadoknaditi i želite svojim prijateljima pokazati da nećete samo sjediti kod kuće ovaj tjedan. Zašto im se ne biste pridružili? Sigurno imate mnogo prijatelja koji su uvijek spremni, voljni i sposobni zabaviti se s vama. Također biste se mogli iznenaditi promjenom stava, onom koju niste očekivali da ćete ikad zauzeti. To uključuje ljubav prema sebi i uvjerenje da ste izuzetno vrijedni. Zar to nije posebno? Vi ste sjajni i krajnje je vrijeme da to u potpunosti prihvatite. Nedavno ste prošli kroz iskustvo koje vas je naučilo da ste puno vrijedniji nego što ste to sebi dosad priznavali.

Vaga 

Ovaj tjedan vas natjerava da se malo vratite unatrag. Iako to možda nije idealno, to je nužno i tako mora biti jer tako je sudbina odlučila. To je jednostavno kako stvari stoje. Za vas će to značiti da ćete ignorirati savjete prijatelja i stručnjaka kako biste slijedili svoje želje, bez obzira na to koliko se drugi protive. To ne znači da djelujete nepremišljeno; daleko od toga. Vi ste razumni. Jednostavno još niste spremni prihvatiti nešto što vam ne osigurava osjećaj sigurnosti. Znate da je to što želite ispravno, pa je vaša odluka da to zanemarite svjesna, iako nije bezopasna. Ovo je jedan od onih tjedana kada ne želite slušati tuđe savjete jer ste uvjereni da biste bili sretniji sami, u svom svijetu. I to je u redu.

Škorpion 

Jeste li se prisjetili slomljenog srca i razmišljali o tome neko vrijeme prije nego što ste shvatili da to nije smjer u kojem želite ići? Shvatili ste da provođenje previše vremena razmišljajući o prošlim ljubavima sigurno neće donijeti sreću u sadašnjosti. A, uz to, imate ovog divnog romantičnog partnera koji stvarno ne zaslužuje vidjeti kako postajete tužni i nostalgični zbog prošlosti. To im zaista nije potrebno. No, dobra strana ovoga je što je to samo trenutno 'gubljenje razuma' koje će vam pokazati koliko je divno biti u sadašnjosti, a ne osvrćati se na prošlost. Shvatili ste koliko ste napredovali i stvarno ste zavoljeli osobu koja ste sada. To jasno pokazuje kako se odnosite prema osobi s kojom ste i što prihvaćate ili ne prihvaćate kao tretman od nje. Ovaj tjedan odajete počast vlastitom rastu, iako može biti trenutaka melankoličnog sjećanja.

Strijelac 

Primijetit ćete da se ono što je započelo mijenjati u vašem životu prije samo nekoliko tjedana sada razvija u puni cvat, jer su promjene ogromne, a primjeri su brojni. Prolazite kroz svojevrsni rast, slično kao cvijet koji dolazi do svoje punine ljepote. Imate čvrsto povjerenje u sebe i dovoljno snage da se zauzmete za svoja uvjerenja. Ovog tjedna razmišljate o nekim 'novim' dodacima u svom životu, a otkrivate da se osjećate kao da više nikada ne možete unazad. Iako nikad ne recite nikad, prilično ste sigurni da su prepreke koje ste nekad imali bile povezane s negativnim stavom kojeg ste sada prevladali. Vidite svoj cilj i sposobni ste ga pogoditi iz prvog pokušaja, kao pravi Strijelac. Fokusirani ste i oštroumni. 

Jarac

Jedino što vas može uznemiriti ovaj tjedan jest to što nećete imati dovoljno vremena za druženje s partnerom jer vas problemi vezani uz posao stalno privlače. No, vi volite te stvari! Činjenica da vas posao privlači ne bi trebala biti prepreka, jer je to ono što vas osim partnera najviše veseli u životu i što vam omogućuje da živite lijep život s njim. Ono što vam ide od ruke je da će vrijeme koje provodite radeći omogućiti još više vremena s vašim partnerom. Čak biste mogli dogovoriti produljeni vikend. Energija  koja vas prati pobrinut će se da ne provodite svaki minut u uredu. Budimo iskreni: ako je vaš najveći problem to što volite svoj posao i partnera, onda vam u životu ide prilično dobro.

Vodenjak 

Ovo što vas ističe ovog tjedna, stavljajući vas na čelo kolone ili na vrh tečaja, jest vaše poznavanje stvari. Iako nemate uvijek priliku istaknuti se zbog toga, ovaj tjedan će vas postaviti na pravo mjesto u pravo vrijeme, omogućujući vam da budete onaj koji će pružiti najkorisnije znanje koje itko može tražiti. Drugim riječima, ovog tjedna ste stručnjak, a za to sigurno imate zasluge. Ulaganjem dugih sati u usavršavanje svog zanata, postali ste vrsni u onome što radite. Iako vaše područje stručnosti možda nije uvijek traženo ili prepoznato, vidjet ćete da je ovo tjedan kada vaše jedinstvene vještine i talenti dolaze do punog izražaja. Bit ćete korisni i profesionalni. Do kraja tjedna osjećat ćete se ispunjeno, znajući da ste dali sve od sebe, a oni koji su to trebali su dobro prihvatili vaš doprinos.

Ribe 

Ono što osjećate ovaj tjedan je opravdano. Što god se događalo posljednjih tjedana, dovelo vas je do ovog trenutka, a ovo je tjedan u kojem se nešto važno završava u vašem životu. S jedne strane, osjećat ćete zahvalnost i olakšanje što je nešto napokon gotovo. S druge strane, možda ćete se pitati jeste li donijeli ispravnu odluku. Vjerujte Svemiru, Ribe. Ako je trebalo toliko vremena da se stvar rasplete, onda ste sigurno učinili ispravno. Sada se nalazite gdje biste trebali biti, pa nema potrebe za brigom po tom pitanju. Promjene koje ćete doživjeti možda će biti povezane s vašim ljubavnim odnosom. tijekom Mladog Mjeseca u znaku Ovna. Važno je napomenuti da to ne znači nužno kraj veze. Umjesto toga, nešto što je trebalo završiti dolazi do kraja, oslobađajući vas za ljepše dane i obećanja da će doći još puno ljubavi i radosti.

Horoskop