Chanel
Promo //

Chanel

Davno su prošla vremena kada su ekstravagantniji dizajni na noktima zahtijevali sate mukotrpnog slikanja. U beauty svijetu jednostavnost i praktičnost su ključne, a tome svjedoči i povratak jednog starog, ali svima dobro znanog trenda u manikuri - naljepnica za nokte. No, što razlikuje 2024. godinu od svih prethodnih u kojima su naljepnice za nokte izgubile na popularnosti i kako ih sada nosimo?

Minimalističniji pristup

Za razliku od raskošnih punih naljepnica iz prošlosti, sada više naginjemo prema minimalističkom pristupu. Zamislite sitne ukrase poput minijaturnih srca ili mjeseca, nježno nanesene na jedan ili dva prsta. E pa, upravo ovaj pristup uređenja noktiju trenutno žari i pali društvenim mrežama, a suptilne naljepnice izdvajaju se kao must have dodatak.

Delikatna manikura koja nam je posebno zapela za oko na Instagramu je ona koja uključuje Chanel naljepnice za nokte, odnosno suptilni Chanel logo koji se lagano ocrtava na mliječnoj podlozi nokta. Savršeno, a u isto vrijeme izrazito jednostavno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Class (@michelleclassnails)

Ovu naglu popularnost naljepnica za nokte možemo prepisati brzom i jednostavniom nanošenju pomoću kojem lako postižemo cool manikuru bez potrebe za umjetničkim talentom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEWEL™ DIY Gel Nail Stickers (@bymeandcrew)

No, iako naljepnice za nokte mogu eliminirati potrebu za stabilnom rukom, osiguravanje njihove dugotrajnosti zahtijeva nekoliko stručnih savjeta i trikova. Prije svega, naljepnice za nokte nanose se preko gela s čistim ljepljivim slojem, a za one koji se ipak odluče za standardni lak za nokte, važno je osigurati potpuno sušenje laka prije nanošenja naljepnice. Koliko će dugo naljepnica ostati na noktu ovisit će o njezinoj debljini, sloju gornjeg premaza i naravno vrsti ljepila. Kako god, ova manikura bi vam trebala izdržati barem dva tjedna na noktima što je sasvim solidno.

Evo nekoliko ideja za naljepnice na noktima s kojma možete obogatiti vašu sljedeću manikuru:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melody Nails UTSA & LASH (@melodynails_utsa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melody Nails UTSA & LASH (@melodynails_utsa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAIL COURSES UK & NORTHERN IRELAND (@indigonailsuk_sara)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melody Nails UTSA & LASH (@melodynails_utsa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melody Nails UTSA & LASH (@melodynails_utsa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yokefellowofficial (@yokefellowbeauty_official)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ایده طراحی و دیزاین ناخن 💅🏼 (@nail.ideas.iran)

 

 

 

 

 

Ljepota