Instagram/ @meganfox
//

Instagram/ @meganfox

Posljednjih godina Megan Fox počela je sve više eksperimentirati s bojom kose pa smo ju tako imali prilike vidjeti sa rozom bojom ili crvenom kosom. Zadnja u nizu promjena bio je njezin ledeno plavi bob koji je oduševio njezine pratitelje. Međutim ta boja i dužina kose nisu se dugo zadržali jer Megan je povodom Coachelle ponovno promjenila svoj izgled. 

Iako je bob bio jedna od najpopularnijih frizura prošle i ove godine, te gotovo da nema žene koja se uspjela oduprijeti tom trendu, Megan Fox je prije nešto više od dva tjedna pokazala svoju novu frizuru. Nakon pastelno roze na red je došla ledeno plava boja, a kosu je skratila u kratki bob.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Povodom održavanja prvog vikenda Coachelle Megan je ponovno odlučila promjeniti svoj izgled. Ovog puta dodala je ekstenzije te se zadržala na plavoj boji. Čini se kako je kosu posvijetlila za nekoliko nijansi, a kako je ipak riječ o Coachelli na kojoj vladaju neobične kombinacije i frizure izbor ovakve drastične promjene ne treba čuditi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Fox je prisustovala eventu u organizaciji Nylon Housea, a uz svoju neobičnu boju kose odabrala je crni kaubojski šešir koji se savršeno složio s crnom kožnom jaknom Acne Studiosa. Cijeli look uptpunila je oversized Nirvana koncertnom majicom i crnim lakiranim čizmama do koljena. 

Ljepota