Promo //

Neophodan ljetni komad u vašem ormaru je mini haljina bez rukava. Ova haljina kombinira udobnost i eleganciju, a idealna je za sve prigode – od jutarnjih šetnji po plaži do večernjih izlazaka. Lagani materijal osigurava udobnost, dok klasični dizajn dodaje dašak sofisticiranosti vašem izgledu. Neophodan dodatak za svaki roadtrip je praktična i moderna weekend torba. Prostrana i funkcionalna, omogućava vam da ponesete sve potrebne stvari za vaš vikend bijeg. Uparite ju sa šiltericom koja će vas zaštititi od sunca i dodati sportski šik vašem izgledu. Sunčane naočale su obavezan dodatak za svaki ljetni outfit. Odaberite model koji odgovara vašem licu i stilu, i budite sigurni da ste uvijek zaštićeni od sunca. Za dodatnu dozu stila, jednostavno prebacite pareo preko kupaćeg kostima - ova kombinacija je savršena za after beach partye. 

Ne zaboravimo ni na muške outfite. Za muškarce preporučujemo udobne kupaće hlače u kombinaciji s modernim ruksakom i sunčanim naočalama. Ruksak je praktičan za nošenje svih potrebnih stvari, dok sunčane naočale dodaju završni touch svakom izgledu. Bez obzira na to kamo vas put odvede, ovi modni komadi osigurat će vam da izgledate besprijekorno i osjećate se udobno. Pripremite se za nezaboravni ljetni roadtrip uz ove savršene outfite i uživajte u svakom trenutku svog vikend bijega!

Inspiraciju za svoje ljetne outfite potražite u ponudi brendova Replay, ALDO, Palmers, Zlatarna Dodić, De Rigo (Police, Fila, Yalea, Furla, Philipp Plein), Guess, Designer Outlet Croatia (Patrizia Pepe, Ted Baker, Hugo Boss, Armani Exchange, Gant, Guess, Pepe Jeans).

Moda