//

Trajanje i dinamika natječaja

Nagradni natječaj održava se na Instagram profilu Organizatora u trajanju od 18.srpnja do 20. srpnja.  Uvjeti nagradnog natječaja su da sudionik zaprati Instagram profil Elle Hrvatska, odgovori na pitanje ‘Na kojoj plaži na Jadranu biste proveli svoj idealan dan i s kime?’ i u svom odgovoru označi jednu osobu koja će također zapratiti Instagram profil Elle Hrvatska. Sudionik koji ispuni sve uvjete ulazi u izbor. Najkreativniji odgovor (uz sve ispunjene uvjete) prema izboru Elle redakcije osvojit će vrijedne nagrade.

Svi odgovori zaprimljeni nakon isteka roka trajanja nagradnog natječaja neće se uzeti u obzir.

Nagrada

Sudionici mogu osvojiti prekrasni paket a koji uključuje: Elle summer bag, Elle časopis, EGMONT Puls knjigu 'Ti i ja na odmoru' autorice Emily Henry, BIOBAZA Riviera 3in1 body&hair gel za tuširanje, BIOBAZA Riviera aromatic deo roll-on, BIOBAZA Riviera aromatic mist body&hair, APIVITA Bee Sun Safe hydra melting ultra-light face & body spray SPF 30, APIVITA balzam za usne, LACOSTE pour femme losion za tijelo, PACO RABANNE Lady Million gel za tuširanje, JIMMY CHOO Rose passion losion za tijelo, SHISEIDO Expert sun protector lotion SPF 50+, O.P.I. lak za nokte, WELLA Professionals Color Motion šampon i strukturna maska (travel size), Estee Lauder Sumptuous Extreme maskara, Jane Iredale ColorLuxe eye shadow stick, CLINIQUE Almost lipstick black honey, RABANNE Fame eau de parfum, RABANNE Fame intense eau de parfum, BAKINA RIZNICA LJEPOTE prirodni sapun. 

Pravila nagradnog natječaja

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju i pravo na nagrade imaju svi državljani Republike Hrvatske koji imaju navršenih 16 godina u trenutku objave ovog natječaja. Osobe mlađe od 16 godina nemaju pravo sudjelovanja u natječaju te ukoliko se utvrdi da odabrani dobitnik nije poštivao uvjete natječaja, tj. da nije imao navršenih 16 godina u trenutku objave natječaja, utoliko će isti biti isključen iz natječaja i nagrada mu neće biti dodijeljena.

 

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju isključuje djelatnike Organizatora natječaja. 

 

Organizatori natječaja zadržavaju pravo prekida nagradnog natječaja u slučaju da dođe do nepredviđene situacije na koju Organizator ne može utjecati. Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju ostvaruje se ostavljanjem autorskog odgovora korisnika na pristupnici koja komunicira nagradni natječaj na zadanu temu i u zadanom roku. Svi komentari koj nisu autorski, imaju uvredljiv i neugodan sadržaj neće se uzeti u obzir.

 

Vrijeme proglašenja pobjednika

Nagradni natječaj završit će s datumom 20. srpnja u 10:00, kada će na službenom Instagram profilu Organizatora biti objavljen dobitnik. Dobitnik će se dodatno kontaktirati putem društvenih mreža.

Ukoliko dobitnik svoje nagrade ne preuzme u roku od 30 dana od primljene obavijesti, smatra se da je odustao od nagrade te gubi pravo na nagradu. Organizator u tom slučaju može proglasiti novog pobjednika natječaja koji ima pravo na nagradu.

Ostale odredbe

Organizatori ne odgovaraju za nepotpune i neispravne prijave. Organizatori zadržavaju pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati Sudionika za kojeg postoji opravdana sumnja da krši Pravila ovog natječaja.

Organizatori i osobe koje sudjeluju u provođenju nagradnog natječaja ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti. Odluka Organizatora o svim pitanjima vezanim uz nagradni natječaj odnosno primjenu ovih pravila konačna je i obvezuje sve sudionike.

Priređivač zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja, te njihovih sudionika.

Korištenje osobnih podataka

Sudjelovanjem u ovom natječaju sudionici prihvaćaju ova pravila te su suglasni da se, postanu li dobitnici nagrade, njihovo ime mogu javno objaviti i bez naknade upotrebljavati od Organizatora u tiskanom, zvučnom, slikovnom i/ili video materijalu u svrhu upoznavanja javnosti s rezultatima natječaja.

Sudjelovanjem u natječaju sudionik daje svoju izričitu privolu Organizatoru da prikuplja, obrađuje i upotrebljava njegove osobne podatke (ime, prezime, adresu, broj mobitela ili telefona, e-mail adresu) za potrebe provedbe natječaja.

Organizatori će poduzeti sve razumno potrebne mjere kako bi osigurali da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.

Osobni podatci prikupljeni u svrhu provedbe ove nagradne igre neće se koristiti u druge svrhe, osim ako sudionik za to ne da zasebnu privolu.

Rješavanje pritužbi i valjanost pravila

Sve pritužbe i reklamacije rješava Organizator. U slučaju osnovanih pritužbi Organizator se obvezuje u što kraćem vremenu ispraviti nedostatke i o tome obavijestiti sudionika odnosno ako je to potrebno I ostale sudionike.

Organizator zadržava pravo na izmjenu pravila ovog natječaja. Sudionici će o eventualnim izmjenama pravila biti obaviješteni putem Internet stranice: https://elle.hr/

U slučaju spora između Organizatora i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

WEB_static