//

Trajanje i dinamika natječaja

Nagradni natječaj održava se na Instagram profilu Organizatora u trajanju od 24. srpnja do 27. srpnja 2024.  Uvjeti nagradnog natječaja su da sudionik zaprati Instagram profile Elle Hrvatska i Puls Čitaj, odgovori na pitanje ‘Što je za tebe ljubav?’ i u svom odgovoru označi jednu osobu koja također mora zapratiti spomenute profile. Sudionik koji ispuni sve uvjete ulazi u izbor. Pet najkreativnijih odgovora (uz sve ispunjene uvjete) prema izboru Elle redakcije osvojit će nagradu. 

Svi odgovori zaprimljeni nakon isteka roka trajanja nagradnog natječaja neće se uzeti u obzir.

Nagrada

Sudionici mogu osvojiti pet knjiga 'Sve o ljubavi' autorice bell hooks, koju omogućuje Egmont Puls - Čitaj najbolje. 

Pravila nagradnog natječaja

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju i pravo na nagrade imaju svi državljani Republike Hrvatske koji imaju navršenih 16 godina u trenutku objave ovog natječaja. Osobe mlađe od 16 godina nemaju pravo sudjelovanja u natječaju te ukoliko se utvrdi da odabrani dobitnik nije poštivao uvjete natječaja, tj. da nije imao navršenih 16 godina u trenutku objave natječaja, utoliko će isti biti isključen iz natječaja i nagrada mu neće biti dodijeljena.

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju isključuje djelatnike Organizatora natječaja, kao i djelatnike Egmont Hrvatska.

Organizatori natječaja zadržavaju pravo prekida nagradnog natječaja u slučaju da dođe do nepredviđene situacije na koju Organizator ne može utjecati. Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju ostvaruje se ostavljanjem autorskog odgovora korisnika na pristupnici koja komunicira nagradni natječaj na zadanu temu i u zadanom roku. Svi komentari koj nisu autorski, imaju uvredljiv i neugodan sadržaj neće se uzeti u obzir.

Vrijeme proglašenja pobjednika

Nagradni natječaj završit će s datumom 27. srpnja u 12:00, kada će na službenom Instagram profilu Organizatora biti objavljen dobitnik. Dobitnik će se dodatno kontaktirati putem društvenih mreža.

Ukoliko dobitnik svoje nagrade ne preuzme u roku od 30 dana od primljene obavijesti, smatra se da je odustao od nagrade te gubi pravo na nagradu. Organizator u tom slučaju može proglasiti novog pobjednika natječaja koji ima pravo na nagradu.

Ostale odredbe

Organizatori ne odgovaraju za nepotpune i neispravne prijave. Organizatori zadržavaju pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati Sudionika za kojeg postoji opravdana sumnja da krši Pravila ovog natječaja.

Organizatori i osobe koje sudjeluju u provođenju nagradnog natječaja ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti. Odluka Organizatora o svim pitanjima vezanim uz nagradni natječaj odnosno primjenu ovih pravila konačna je i obvezuje sve sudionike.

Priređivač zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja, te njihovih sudionika.

Korištenje osobnih podataka

Sudjelovanjem u ovom natječaju sudionici prihvaćaju ova pravila te su suglasni da se, postanu li dobitnici nagrade, njihovo ime mogu javno objaviti i bez naknade upotrebljavati od Organizatora u tiskanom, zvučnom, slikovnom i/ili video materijalu u svrhu upoznavanja javnosti s rezultatima natječaja.

Sudjelovanjem u natječaju sudionik daje svoju izričitu privolu Organizatoru da prikuplja, obrađuje i upotrebljava njegove osobne podatke (ime, prezime, adresu, broj mobitela ili telefona, e-mail adresu) za potrebe provedbe natječaja.

Organizatori će poduzeti sve razumno potrebne mjere kako bi osigurali da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.

Osobni podatci prikupljeni u svrhu provedbe ove nagradne igre neće se koristiti u druge svrhe, osim ako sudionik za to ne da zasebnu privolu.

Rješavanje pritužbi i valjanost pravila

Sve pritužbe i reklamacije rješava Organizator. U slučaju osnovanih pritužbi Organizator se obvezuje u što kraćem vremenu ispraviti nedostatke i o tome obavijestiti sudionika odnosno ako je to potrebno I ostale sudionike.

Organizator zadržava pravo na izmjenu pravila ovog natječaja. Sudionici će o eventualnim izmjenama pravila biti obaviješteni putem Internet stranice: https://elle.hr/

U slučaju spora između Organizatora i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

WEB_static