Pai Cognac
Polene //

Pai Cognac

Kombinirajući prirodne materijale s vrhunskom zanatskom izradom, ova torba spaja rustikalnu estetiku sa sofisticiranim dizajnom. Svaka torba je rezultat mukotrpnog rada i precizne vještine zanatlija, koji sa strašću i pažnjom prema detaljima oblikuju svaku njenu komponentu.

U središtu procesa izrade je suradnja između različitih zanatskih zajednica. Španjolski stolari, koristeći lokalni bor, oblikuje čvrstu osnovu torbe koja pruža stabilnost i dugotrajnost. Nakon toga, majstori kožari u Ubriqueu pažljivo prekrivaju torbu finom telećom kožom, osiguravajući glatku i luksuznu završnicu.

Posebna pažnja posvećena je izboru rafije s Madagaskara. Ovaj prirodni materijal je poznat po svojoj izdržljivosti i estetskoj privlačnosti, a njegova organska certifikacija jamči ekološku prihvatljivost. Ujednačena nijansa rafije daje torbi elegantan i jedinstven izgled.

Osim estetskih kvaliteta, torba „Paï“ je i vrlo funkcionalna. Džep za sitnice u unutrašnjosti omogućava organizaciju, dok magnetsko zatvaranje osigurava sigurnost vaših predmeta. Kaiš za rame je dizajniran tako da pruža udobnost i fleksibilnost, omogućavajući različite stilove nošenja.

Polèneov inovativni pristup i posvećenost kvaliteti čine torbu „Paï“ pravim remek-djelom moderne mode, koje će sigurno privući poglede i izazvati divljenje gdje god se našla.

Moda