ImaxTree by Launchmetrics
//

ImaxTree by Launchmetrics

U svijetu astrologije, određeni znakovi zodijaka često su povezani s tom energičnom snagom i ponekad fizičkom agresijom. Istražili smo vatrenu stranu zvijezda i otkrivamo što stoji iza snažne energije ovih znakova. 

Ovan 

Ovnovi su poznati po svojoj hrabrosti i samopouzdanju. Pod vladavinom Marsa, planeta akcije, imaju prirodni nagon za suočavanjem s izazovima, često se oslanjajući na fizičku snagu. Rođeni Ovnovi neustrašivo pristupaju izazovima, bilo figurativno ili doslovno, što ih čini iznimno snažnim protivnicima.

Lav 

Lavovi zrače kraljevskom karizmom i samopouzdanjem. Vođeni Suncem, sjaje pod svjetlima reflektora i privlače pažnju gdje god se pojave. Ispod svoje karizmatične vanjštine, Lavovi kriju žestoku odlučnost i spremnost da brane svoj ponos pod svaku cijenu. Kada su isprovocirani, Lavovi ne oklijevaju pokazati svoju fizičku snagu, što ih čini impresivnim protivnicima.

Škorpion 

Škorpioni su sinonim za intenzitet i strast. Pod vladavinom Plutona, planeta transformacije, posjeduju duboko ukorijenjen emocionalni intenzitet koji pokreće njihove akcije. Iako Škorpioni na prvi pogled mogu djelovati smireno, njihove emocije su duboke i ne oklijevaju koristiti fizičku snagu kada se dovedu u krajnju situaciju.

Bik 

Bikovi zrače snagom i izdržljivošću. Pod vladavinom Venere, planeta ljubavi i ljepote, imaju snažnu odlučnost i nepokolebljivu predanost svojim ciljevima. No, kada su izazvani, Bikovi mogu pokazati svoju tvrdoglavost i koristiti fizičku snagu kao sredstvo za izražavanje dominacije.

Horoskop