Elsa Hosk
Instagram @hoskelsa //

Elsa Hosk

Zato smo se zaputili u astrološki svijet kako bismo otkrili koji su to znakovi koji svojim organiziranim pristupom često izazivaju divljenje. Jedno od njihovih tajnih oružja su dobri planeri, pa smo malo istražili najbolje primjerke koji pomažu održati harmoniju u životima ovih organiziranih pojedinaca.

Djevica

Prva na redu je Djevica, znak zodijaka koji se ističe kao pedantni perfekcionist. Poznata po svojoj posvećenosti detaljima i analitičkom pristupu, Djevica se najbolje snalazi u organiziranim okruženjima. Od korištenja kalendara označenog bojama do održavanja uredno uređenih prostora, Djevica ne prepušta ništa slučaju kada je riječ o održavanju reda. Ako cijenite radost u preciznosti i strukturi, možda dijelite kozmičku vezu s ovim zemljanim znakom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojplaner by Magdalena Bešker (@ulicasnova)

Jarac

Nakon Djevice, slijedi Jarac, znak zodijaka koji se često opisuje kao disciplinirani arhitekti. Jarci životu pristupaju s velikom strategijom, što ih čini izvrsnim planerima. Njihova izražena ambicija i neumorna predanost često rezultiraju dobro organiziranim životnim stilom usmjerenim prema postavljenim ciljevima. Ako cijenite osjećaj zadovoljstva koji proizlazi iz postavljanja i ostvarivanja ciljeva, disciplinirana energija Jarca mogla bi vam se svidjeti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Smooshena planeri (@smooshena_planeri)

Vaga

Vaga, znak koji simbolizira ravnotežu i harmoniju, često se smatra jednim od najorganiziranijih znakova zodijaka. Vage teže održavanju ravnoteže u svim sferama života, njegujući osjećaj za red i harmoniju. Bez obzira radi li se o održavanju uravnoteženih odnosa ili stvaranju estetski ugodnih prostora, Vage donose organizirani pristup u svoje okruženje. Ako cijenite sklad i gracioznost, možda ćete pronaći srodnost s ovim zračnim znakom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P a p e r & S t u f f (@paperandstuffcro)

Bik

Bikovi, kao zemljani znak, pristupaju organizaciji na praktičan način. Njihova priroda je prizemljena i stabilna, te pronalaze utjehu u rutinama i sustavnom životu. Njihov metodološki pristup osigurava da je svaki aspekt njihovih života dobro strukturiran. Ako vrednujete praktičnost i dosljednu rutinu, zemaljska energija Bika može se pokazati privlačnom zbog njihove sposobnosti organizacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PLANERI & ROKOVNICI 📚💫 (@planner.boutique)

Horoskop