Unsplash //

Pareo koji je vrlo jednostavan komad, mora biti od prozračnog materijala poput pamuka ili lana kako bi bio ugodan za vruće ljetne dane. Može biti jednobojan, ali često dolazi i u šarenim uzorcima koji savršeno odgovaraju ljetnoj atmosferi i tropskom duhu.

Glavni razlog široke upotrebe parea njegova je svestranost. Može se nositi na različite načine, prilagođavajući se našim potrebama i željama. Najčešće pareo nosimo kao suknju ili haljinu, jednostavnim povezivanjem oko struka ili prebacivanjem preko ramena. Pareo će savršeno poslužiti u svim prilikama: šetnji do plaže, za beach bar party, savršenu Instagram sliku ili praktično za mjesta u koja ne možete ući samo u badiću. Ova multifunkcionalnost čini ga praktičnim izborom za putovanja, jer zauzima malo prostora u prtljazi, a može poslužiti u brojnim situacijama.

Osim što je praktičan, svaki vaš beach look može podići na novu razinu. Biranjem kvalitetnih i modernih parea svaki ćete dan na plaži biti chic uz minimalno uloženog truda. Iako nam je beach essentials najdraže kupiti u lokalnim trgovinama jadranskih gradova, koje su pravi skriveni dragulji, za one koji se unaprijed žele pripremiti donosimo najbolje paree koje smo izabrali za vas.

Moda