Imaxtree //

Vrijeme je da se oprostimo od čizama i tenisica jer se vraća jedan veliki trend obuće iz '90-ih - japanke. S modnih pisti poznatih dizajnera poput The Row, Toteme i Chanela, do high street brendova Reserved & Other Stories, ove minimalističke cipele lako se prilagođavaju bilo kojem outfitu što ih čini najpoželjnijim modelom obuće za proljeće i ljeto.

Imaxtree

Imaxtree

Ležerni izgled i udobnost

Proljetne kolekcije za 2024. prikazale su širok raspon japanki, od elegantnih i suptilnih dizajna do hrabrih i šarenih modela koje ćemo uskoro viđati po gradskim ulicama. No, nije samo estetika ta koja japanke čini toliko poželjnima, već i njihova praktičnost i udobnost koje su obavezne za toplije mjesece koji dolaze. Uz lepršave haljine ili opušteni traper, ove sandale su savršena osnova za izgradnju proljetne garderobe, pa su tako i ove sezone osigurala svoj statu it modela.

Imaxtree

Bez obzira nosite li ih za opušteni izlazak ili posebnu večernju prigodu, ove svestrane cipele sigurno će unaprijediti svaku kombinaciju svojim beznapornim šarmom, a u nastavku donosimo nekoliko naših favorita koji su se izdvojili ove sezone.

Elle izbor

Reserved
Promo

Reserved

The Roe
Promo

The Row

Ancient Greek Sandals
Promo

Ancient Greek Sandals

Solei Sea
Promo

Solei Sea

Chanel
Promo

Chanel

Tkees
Promo

Tkees

Havaianas
Promo

Havaianas

 

Moda